Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Το συγκινητικό VIDEO με την αποθέωση του κόσμου στον δρόμο για την OPAP Arena

Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκινητικό VIDEO από τα εγκαίνια της OPAP Arena, από τη στιγμή που η ομάδα αποχώρησε από τα Σπάτα μέχρι την αποθέωση του κόσμου στον δρόμο, την άφιξη στο νέο γήπεδο, τη φαντασμαγορική γιορτή και τις δηλώσεις του Αλμέιδα και των παικτών.
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες μετά τη φαντασμαγορική γιορτή στα εγκαίνια της OPAP Arena, η ΑΕΚ δημοσίευσε ένα συγκινητικό VIDEO, με στιγμιότυπα από τη στιγμή της αναχώρησης της ομάδας, μέχρι τη συγκλονιστική αποθέωση των φίλων της ομάδας, που υποδέχθηκαν στον δρόμο τους παίκτες με συνθήματα, χαμόγελα και χειροκρότημα.

Στο VIDEO μίλησαν εκτός από τον προπονητή της Ένωσης. Ματίας Αλμέιδα, και οι Σέρτζιο Αραούχο, Κώστας Γαλανόπουλος, Νταμιάν Σιμάνσκι και Στίβερν Τσούμπερ.

Ο Τάσος Μπακασέτας έστειλε και τις δικές του ευχές

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Τάσος Μπακασέτας αποχώρησε από την ΑΕΚ, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής δεν ξεχνάει τους κιτρινόμαυρους.

Το instagram story του Τάσου Μπακασέτα

Μέσω instagram story ο Μπακασέτας θέλησε να ευχηθεί στην πρώην ομάδα του για τα εγκαίνια της OPAP Arena, γράφοντας: “Εύχομαι κάθε επιτυχία στο καινούργιο γήπεδο”.

Πηγή: sport24.gr

Όλη η επικαιρότητα