Ηλεία

Αερολέσχη Πύργου: Συμμετοχή από την αρχή!…

Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 40 μέλη της Αερολέσχης Πύργου και φίλοι του αεροπλάνου συμμετείχαν στην ξεχωριστή δράση που υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία η Αερολέσχη κατά το διάστημα 3, 4 και 5 Μαρτίου και αφορούσε τις πτήσεις με το Τσέσνα από το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Όπως ανέφερε το διοικητικό συμβούλιο της Αερολέσχης η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα ήταν μεγάλη καθώς τις τρεις αυτές ημέρες, οι πιλότοι του τετραθέσιου αεροπλάνου, Θοδωρής Γιαννακούλιας και Γιώργος Ζαχαρόπουλος, πέταξαν συνολικά 18.00 ώρες πάνω από τον Νομό Ηλείας.

«Δεν σταματάμε εδώ και μετά το πέρας της μεγάλης άσκησης που έχει η Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας θα βρεθούμε και πάλι στον αέρα, κάτι που εκτιμούμε ότι θα γίνει στις αρχές Απριλίου», αναφέρει η Αερολέσχη Πύργου, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον κόσμο της Ηλείας, που δεν πρόλαβε, να «πετάξει» κατά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο της Αερολέσχης Πύργου, αναφέρει πως όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί από τώρα να δηλώνει συμμετοχή σε επόμενη δράση ώστε να υπάρξει, όπως τονίζεται, καλύτερος προγραμματισμός και καλύτερη εκμετάλλευση του αεροσκάφους.

Γενική συνέλευση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αερολέσχη Πύργου, προγραμματίζει στο τέλος Μαρτίου να υλοποιήσει την ετήσια Γενική της Συνέλευση με την συμμετοχή όλων των μελών και των εν δυνάμει μελών να κρίνεται απαραίτητη. Αν και μέχρι στιγμής ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, δεν έχει αποφασισθεί, ωστόσο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, επεσήμαναν πως η νέα προσπάθεια που γίνεται αυτή την χρονιά από την Αερολέσχη χρειάζεται την στήριξη όλων των μελών, τα οποία θα μπορούν να καταθέσουν τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους στον ετήσιο προγραμματισμό που θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Όλη η επικαιρότητα