WEB tv Ελλάδα

Λαχτάρησαν οι επιβάτες αεροπλάνου με προσγείωση στη Μήλο

Παραμένει άγνωστη η αιτία που οδήγησε το αεροσκάφος εκτός της πορείας του
Ακούστε το άρθρο

Το μεσημέρι της Παρασκευής, περίπου στις 15:30, κατά την προσγείωση του αεροπλάνου της Ολυμπιακής που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Μήλος βγήκε εκτός διαδρόμου με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα το αεροσκάφος μόλις προσγειώθηκε παρουσίασε άγνωστο πρόβλημα και βγήκε εκτός πορείας. Οι 20 επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου του νησιού. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση το αεροπλάνο πρόκειται να αναχωρήσει πολύ σύντομα για το «Ελ. Βενιζέλος».

Ανακοίνωση σχετικά με την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο

Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42-600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Μετά τη στάθμευση του αεροσκάφους, οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα