Αθλητισμός

Αφέθηκε ελεύθερος ο διαιτητής που συνελήφθη για πορνεία και ναρκωτικά : «Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση»

Ακούστε το άρθρο

Καμία εμπλοκή με την υπόθεση ναρκωτικών και όπλων δεν έχει ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, όπως υποστήριξε σε Μέσα της πατρίδας του

Ελεύθερος αφέθηκε ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, μετά τη σύλληψη του σε ένα πάρτι στη Βοσνία, στο οποίο υπήρχαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι όχι μόνο.

Ο διαιτητής, που είχε διευθύνει και το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δέχθηκε μία πρόσκληση σε ένα επαγγελματικό δείπνο, αλλά τελικά ήταν παρών σε ένα πάρτι οργίων, το οποίο είχε οργανώσει η Τιγιάνα Μαξίμοβιτς.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη εννιά γυναικών και 26 ανδρών και κατέσχεσαν όπλα, λεφτά και μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Ο ίδιος κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση και αφότου αφέθηκε ελεύθερος μίλησε στην «Vecer» της πατρίδας του.

«Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.

Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η Αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην Αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες κι όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Στο πλευρό του διαιτητή είναι και η ομοσπονδία της χώρας του, τονίζοντας ότι απλά βρέθηκε στο λανθασμένο σημείο, τη στιγμή που δεν έπρεπε και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα άτυχο περιστατικό.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Όλη η επικαιρότητα