Αθλητισμός

«Αφιερωμένη εκεί ψηλά στον Πατέρα μου, στον “ΛΑΙΝΑ ΜΟΥ”» – Συγκλονιστικός αγώνας στο 26ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας [VIDEO]

«Αφιερωμένη αυτή η νίκη εκεί ψηλά στον Πατέρα μου, στον “ΛΑΙΝΑ ΜΟΥ”».

Λίγο μετά τον συγκλονιστικό αγώνα του και την μεγάλη νίκη του στο 26ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας, ο Στέλιος Λαινόπουλος (που είχε συνοδηγό τον Τάσο Παπαδόπουλο στο εντυπωσιακό SUBARU IMPREZA GT) αφιέρωσε αυτή την επιτυχία του στον πατέρα του, που ήταν πάντα δίπλα του, μέχρι να «φύγει» από την ζωή, στην μεγάλη πορεία που έχει διαγράψει ο Ηλείος οδηγός, στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Στέλιος Λαινόπουλος έσπασε το σερί των νικών των Θέμη Χαλκιά – Κώστα Κόντου, στο φετινό κύπελλο χωμάτινων ραλλυ, σε έναν αγώνα με μεγάλο συναγωνισμό και πολύ ωραίο θέαμα.

Οι νικητές Λαινόπουλος – Παπαδόπουλος, οδήγησαν έξυπνα και πολύ γρήγορα το SUBARU IMPREZA GT, αιφνιδίασαν στο πρώτο πέρασμα τους Θέμη Χαλκιά – Κώστα Κόντο και πήραν τη νίκη με μια διαφορά 4 δευτερολέπτων περίπου.

Στο τερματισμό πάντως πανηγύρισαν αμφότεροι, αφού το πλήρωμα της ΑΟΛΑΠ πήρε τη νίκη χθες, ενώ οι αντίπαλοι τους κατέκτησαν το κύπελλο χωμάτινων ραλλυ για το 2017.

Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης ήταν οι Γιάννης και Βαγγέλης Ακράτος, που ήταν πρώτοι στην F2.

Οι Γιάννης Μποζονιέλος – Βαγγέλης Παναρίτης ήταν τέταρτοι στην γενική, ακολουθούμενοι από τους Χρήστο Παλαιολόγο –Δημήτρη Σελή και τους Ηλία Καραγκούνη – Φώτη Κωνσταντόπουλο της ΑΟΛΑΠ (ήταν 2οι στην F2).

Στην 7η θέση της γενικής οι επίσης Ηλείοι της ΑΟΛΑΠ Παναγιώτης Πανούτσος – Φώτης Αλεξανδρόπουλος (ήταν 3οι στην F2 και 2οι στην C6) και στην 8η οι Νίκος Μοσχόπουλος – Γιώργος Μανέτας επίσης της ΑΟΛΑΠ (ήταν 4οι στην F2 και 3οι στην C6).

Οι Σπύρος Σπυρόπουλος – Γεώργιος Κόρμπας της ΑΣΜΑ ΗΛΕΙΑΣ ήταν 9οι και οι Χρήστος Χατζόπουλος – Αριστέα Χατζοπούλου επίσης της ΑΣΜΑ ΗΛΕΙΑΣ ήταν 11οι γενικής.

Ένα ακόμη πλήρωμα της ΑΣΜΑ ΗΛΕΙΑΣ οι Δημήτριος Δημητρόπουλος – Χρήστος Καστής ήταν 12οι στην γενική.

Ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα έδωσαν τα τζιπ που ακολουθούν φέτος το κύπελλο χώματος.

Ταχύτεροι στην κατηγορία τους ήταν οι Σταύρος Δημητριάδης – Παναγιώτης Κάλφας με Mitsubishi Pajero.

Το κύπελλο χώματος ολοκληρώνεται φέτος με το ραλλυ σπριντ Μολών Λαβε τον Νοέμβριο στην Σπάρτη.

Όλη η επικαιρότητα