Προγνωστικά

Αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς στο Μιλάνο

Η δεύτερη μάχη των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, δεσπόζει από το αποψινό πρόγραμμα, με τον Ιταλικό εμφύλιο ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ να δείχνει ιδιαίτερα μοιρασμένος.
Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη μάχη των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, δεσπόζει από το αποψινό πρόγραμμα, με τον Ιταλικό εμφύλιο ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ να δείχνει ιδιαίτερα μοιρασμένος. Υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Βραζιλία αλλά και αγώνες για το Κύπελλο Αμερικής, απ’ όπου προκύπτουν καλές επιλογές.

Στο μπάσκετ, χθες το βράδυ, ο Ολυμπιακός αξιοποίησε το πλεονέκτημα έδρας και προκρίθηκε στο final-4 επικρατώντας της Φενέρ. Απόψε μαθαίνει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο Κάουνας, με τη Μονακό να θέλει επίσης να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κόντρα στην έμπειρη Μακάμπι.

  1. Moνακό – Μακάμπι (21:00)

Ξεκινάμε με μπάσκετ και το ματς που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, καθώς μια εκ των Μονακό ή Μακάμπι θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο final-4 του Κάουνας. Το ματς είναι πιο αμφίρροπο απ’ όσο δείχνει το σετ των αποδόσεων. Με τους μπουκ να παρασύρονται από την έδρα και να χρίζουν ως καθαρό φαβορί τους Γάλλους. Σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ο άσος, καλύτερα να στραφούμε σε ειδικά παικτών. Ο Λορέντζο Μπράουν είναι κομβικός στο παιχνίδι των Ισραηλινών και μπορεί να αγωνιστεί για πάνω από 32 λεπτά στο ματς, επιλογή που βρίσκεται στο 1.87.

Διαβάστε επίσης: Πότε είναι η τελευταία αγωνιστική Σούπερ Λιγκ;

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν (22:00)

Παραμένουμε στο μπάσκετ και στο άλλο ματς της βραδιάς, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Παρτιζάν. Οι Σέρβοι ήδη επικράτησαν δύο φορές των Ισπανών μέσα στην έδρα τους. Κάτι τέτοιο πολύ δύσκολο να γίνει και για τρίτη φορά, οι Μαδριλένοι θα είναι πιο διαβασμένοι, ενώ η σημαντική παρουσία του Ταβάρες δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην ομάδα του Ομπράντοβιτς. Πάντως οι Σέρβοι μπορούν να δείξουν ανταγωνιστικοί, με τους Λεντέι και Πάντερ να έχουν καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι τους. Καταλήγουμε στο Over 19,5 πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του Λεντέι στο 1.80.

  1. Mίλαν – Ίντερ (22:00)

Περνάμε στο ποδόσφαιρο και στο μεγάλο ματς της βραδιάς. Μεγάλη έκπληξη που μετά από αρκετά χρόνια, δύο Ιταλικές ομάδες να βρίσκονται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τις Μίλαν και Ίντερ πάντως να μην έχουν εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο που έχουν παίξει έως τώρα στη διοργάνωση. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και έτσι αποτελεί ένα μεγάλο ντέρμπι που μαγνητίζει τα βλέμματα και αναμένεται να γίνει σκληρή μάχη. Θεωρούμε πως αμφότερες θα περιορίσουν σημαντικά το ρίσκο στο παιχνίδι τους, έτσι το ρίσκο της ισοπαλίας συγκεντρώνει καλές πιθανότητες στο 3.29.

  1. Kρουζέιρο – Φλουμινένσε (11/05, 03:30)

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Βραζιλία με εφτά σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Θα επικεντρωθούμε στο Κρουζέιρο – Φλουμινένσε. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα για πρώτη φορά φέτος, ενώ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Διόλου αμελητέα ποσότητα και η Φλουμινένσε που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε πως θα γίνει ωραίο και ανοιχτό ματς, κρατάμε το αμφίσκορο στο 1.79.

  1. Νάσβιλ – Ντάλας (11/05, 03:30)

Κλείνουμε με Κύπελλο Αμερικής και την ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα σε Νάσβιλ και Ντάλας. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι που προέρχονται από νικηφόρο σερί τριών αγώνων ενώ εντός έδρας αποκτούν σημαντική δυναμική. Από την άλλη το Ντάλας, δείχνει αρκετά ασταθές, δεν έχει βρει συνοχή σε άμυνα και επίθεση. Επιπλέον ακολουθεί μεγάλο ντέρμπι στο πρωτάθλημα κόντρα στο Όστιν και είναι πολύ πιθανό το ροτέισον απόψε. Στοιχεία που μπορούν εύκολα να μας οδηγήσουν στον άσο του 1.98.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Όλη η επικαιρότητα