Κόσμος

Αφησαν 4χρονη με τους νεκρούς γονείς της σε αυτοκίνητο που βούλιαζε για να πνιγεί

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 4χρονο κορίτσι στην Κριμαία, όταν οι κλέφτες που είχαν σκοτώσει τους γονείς του αποφάσισαν να στερήσουν και τη δική του ζωή.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο 35χρονος Κonstantin και η 32χρονη Inna Larkov οδηγούσαν επί δύο ώρες για να παραλάβουν το καινούριο τους αυτοκίνητο, που ο 35χρονος είχε αγοράσει online.

Όταν έφτασαν στο χωριό Geroevskoe, τους υποδέχθηκαν οι δύο άνδρες που είχαν εμφανιστεί ως ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου. Μόλις όμως το ζευγάρι βγήκε από το όχημα, οι δύο άνδρες έβγαλαν όπλο και τους πυροβόλησαν στο κεφάλι και το στήθος.

Ο 28χρονος δολοφόνος και ο συνεργός του άρπαξαν τα περίπου 3.600 ευρώ που είχε μαζί του ο Larkov, και τα οποία θα λάμβαναν για την πώληση του υποτιθέμενου αυτοκινήτου, και έσυραν τις σορούς των άτυχων νέων μέσα στο όχημα.

Στη συνέχεια ανάγκασαν και το τρομοκρατημένο κοριτσάκι να μπει μέσα στο όχημα, δίπλα στους νεκρούς γονείς του, κι έσπρωξαν το αυτοκίνητο μέσα στη λίμνη.

Οι σοροί βρέθηκαν λίγες ημέρες αργότερα, όταν ανήσυχοι οι γείτονες της οικογένειας ειδοποίησαν την αστυνομία ότι δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα ούτε είχαν γυρίσει σπίτι τους.

Οι γείτονες άκουγαν τον σκύλο της οικογένειας να κλαίει και να γαβγίζει από την πείνα και τη δίψα και έτσι άρχισαν να ανησυχούν.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνέλαβε έναν άνδρα που εργαζόταν ως φρουρός σε φυλακή και του απήγγειλε κατηγορίες για τον φόνο της οικογένειας. Εάν καταδικαστεί, θα αντιμετωπίσει ποινή ισοβίων.

«Οι δύο ενήλικοι πέθαναν από πολλαπλά τραύματα από σφαίρες. Μετά τον φόνο τους τοποθέτησαν μέσα στο όχημα. Στο σώμα του κοριτσιού δεν βρέθηκε κανένα σημάδι από σφαίρα. Την εξανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητο ζωντανή και την άφησαν να πνιγεί» ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πηγή: e-radio

Όλη η επικαιρότητα