Hobby

“Αφροδισιακά” αντρικά & γυναικεία χόμπι!

pole-dancing-590_b.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έχετε παρατηρήσει πώς χαζεύει μια γυναίκα όταν παρακολουθεί έναν άνδρα να δαμάζει τα κύματα; Ή το ανοιχτό στόμα ενός άνδρα μπροστά στο θέαμα ενός θηλυκού pole dancing; Σκεφτήκατε ποτέ γιατί οι γυναίκες που… δεν ξέρουν τι θα πει κόρνερ, κάθονται να δουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάνει τάκλιν και να ιδρώνει στο γρασίδι; Η απάντηση είναι απλή -και επιβεβαιώνεται από πρόσφατη έρευνα: Όσα περισσότερα χόμπι και διαφορετικές ασχολίες περιλαμβάνονται στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου, τόσο πιο ποθητός γίνεται στο αντίθετο φύλο.

Η βρετανική ιστοσελίδα Clubbz που ειδικεύεται στ σπορ και τα χόμπι πραγματοποίησε online έρευνα σε 1.392 ανθρώπους και αποκάλυψε τις 10 πιο «ελκυστικές» ασχολίες, η θέα και μόνο των οποίων ανεβάζει τους παλμούς του ερωτικού ενδιαφέροντος.

Αυτό που θέλουν οι άντρες (να κάνουν οι γυναίκες)

Οι χορεύτριες έχουν την χάρη

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός πως 89% των ανδρών δήλωσαν ότι θα τους ενδιέφερε περισσότερο μια γυναίκα που ξέρει να… δουλεύει τα πόδια της. Από ένα αισθησιακό tango μέχρι το σέξι λίκνισμα στα clubs, η εικόνα μιας γυναίκας να χορεύει μπορεί να αιχμαλωτίσει βλέμματα και καρδιές.

Η yoga… έχει αποτελέσματα

Δεύτερο δημοφιλέστερο γυναικείο χόμπι για τους άνδρες… θεατές, η yoga. Ψηφίστηκε ως η ασχολία που κατακτά καρδιές, χάρη στην εικόνα της ευλύγιστης γυναίκας που γοητεύει. Αργές κινήσεις, αποκαλυπτικό κορμάκι και ιδρωμένο σώμα είναι μερικοί από τους λόγους που ένας άνδρας μπορεί να πέσει στα πόδια της γυμνασμένης yogi.

 

Έρωτας με την πρώτη βουτιά

Η κολύμβηση γυμνάζει όλο το σώμα, αναζωογονεί, και ωφελεί το σύνολο του οργανισμού. Να προσθέσουμε και τα οφέλη στην… αρένα της ερωτικής έλξης; Να τα προσθέσουμε, αναφώνησαν οι άνδρες της έρευνας, και κατέταξαν την γυναίκα που ετοιμάζεται να βουτήξει στην τρίτη θέση των πιο ελκυστικών εικόνων.

 

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι

Πανάρχαια βασική αρχή των ανθρωπίνων σχέσεων, αλλά συνεχίζει να ισχύει ακόμη και σήμερα, όσο παλιομοδίτικο κι αν ακούγεται: Η εικόνα μιας γυναίκας να τελεί χρέη σεφ στην κουζίνα και να δουλεύει επιδέξια το γουόκ, σοτάροντας λαχανικά με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις εξακολουθεί απ’ ό,τι φαίνεται να γοητεύει τους άνδρες.

 

Η μυσταγωγία του Pole dancing

Οι μισοί άνδρες της έρευνας έφεραν στην πέμπτη θέση των σέξι ασχολιών το pole dancing -είμαστε σίγουροι ότι οι άλλοι μισοί απλώς δεν το σκέφτηκαν. Ποιον άλλωστε θα άφηνε αδιάφορο η θέα ενός θηλυκού να χειρίζεται επιδέξια τον στύλο; 

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες (να κάνουν οι άντρες)

Κάντο όπως ο Μπέκαμ

Το 91% του γυναικείου πληθυσμού θα έδινε πολλούς «πόντους» σε έναν άνδρα, ο οποίος τυχαίνει να φοράει σορτσάκι, να κλοτσάει το τόπι (και τους αντιπάλους του ενίοτε), να βάζει γκολ και… να την ιδρώνει την φανέλα. Άλλωστε, βάζουμε στοίχημα πως οι γυναίκες προτιμούν να βλέπουν τον φίλο τους να φτιάχνει μύες στο γήπεδο, παρά να παρακολουθεί ποδόσφαιρο βρίζοντας και πίνοντας μπύρες στο σπίτι με τους φίλους του.

Σερφάρω άρα υπάρχω

Αυτό τουλάχιστον πιστεύει το 83% των γυναικών για τους surfers, καθώς δήλωσαν πως δύσκολα θα έπαιρναν τα μάτια τους από πάνω τους. Ίσως είναι η έλξη που πάντα συνοδεύει το υγρό στοιχείο, ίσως είναι η γοητεία κάποιου που ξέρει να επιβάλλεται (έστω και στα κύματα), πάντως η α λα Baywatch έξοδος από την θάλασσα, με το νερό να στάζει από τα μαλλιά και την σανίδα ανά χείρας δεν αφήνει περιθώρια αδιαφορίας στις γυναίκες της πλαζ.

Τα φλας του έρωτα

Η πιο ιντελεκτουέλ, καλλιτεχνική και σέξι ασχολία περιλαμβάνει ένα κρυφό όπλο: μία φωτογραφική μηχανή. Το αρτιστίκ μυστήριο και η μποέμ φύση που συνοδεύει παραδοσιακά τους άνδρες φωτογράφους αρκούν για να κάνουν μια γυναίκα να σταματήσει στον δρόμο και να «θαυμάσει» τον καλλιτέχνη – ακόμη περισσότερο μάλιστα στην σκέψη πως θα μπορούσε να γίνει η μούσα του. Λίγη ωραιοπάθεια δεν έβλαψε (σχεδόν) ποτέ κανέναν.

Σκαρφαλώνοντας στην εκτίμησή της

Η αναρρίχηση «σκαρφάλωσε» στο νούμερο τέσσερα των γυναικείων προτιμήσεων. Αν σκεφτούμε πως το συγκεκριμένο χόμπι χαρακτηρίζει τολμηρούς άνδρες, με άφθονες δόσεις αδρεναλίνης να κυλούν στο αίμα τους και στενά ρούχα που διαγράφουν τους μύες τους, δεν θα δυσκολευτούμε να καταλάβουμε τους λόγους.

 

Rafting & Flirting

Ο ίδιος πρωταρχικός λόγος έφερε και το ράφτινγκ στις κορυφαίες θέσεις των ελκυστικών ενασχολήσεων, ψηφισμένο από το 47% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα. Μιλάμε φυσικά για την αδρεναλίνη των ορμητικών νερών, που συνδυασμένη με το υγρό στοιχείο δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ… φερορμόνων στις γυναίκες.

Πηγή: lifestar.gr

Όλη η επικαιρότητα