Ελλάδα Τεχνολογία

Αυτά είναι τα 105 αυτοκίνητα που εκποιούνται την Πέμπτη – Τιμές από 100 ευρώ

Ακούστε το άρθρο

Κρυμμένοι θησαυροί ή “γουρούνι στο σακί”; Το να αγοράσει κανείς αυτοκίνητο από εκποίηση έχει πάντα ένα μεγάλο ρίσκο καθώς τα στοιχεία που έχεις στην διάθεση του είναι ελάχιστα. Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου δύο μεγάλες εκοποίησεις αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθούν από την Διεύθυνση Διαχείρησης Δημόσιου Υλικού (τον πρώην ΟΔΔΥ) σε Αθήνα (Μαγουλέζα) και στην Πάτρα.

Συνολικά πάνω από 105 αυτοκίνητα και φορτηγά και πάνω από 40 μηχανές και μοτοποδήλατα φιλοδοξούν να αλλάξουν χέρια και να φέρουν έσοδα στα Δημόσια Ταμεία. 

Τα ψηλά γράμματα

Οι τιμές εκποίησης συμπεριλαμβάνουν και τον ΦΠΑ 24%. Κάθε “χτύπημα” πλειοδοσίας θα πρέπει να είναι κατά 50 ευρώ υψηλότερο για τα οχήματα και κατά 20 ευρώ για τις μηχανές και τα μοτοποδήλατα.

Εκποίηση αυτοκινήτων
Εκποίηση αυτοκινήτων  ALANSTIX64/123RF

Τα τροχοφόρα που εκποιούνται είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις – κάποια δεν έχουν ούτε καν κλειδιά – και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν. Η εξέταση μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής του και περιλαμβάνει ότι κριθεί αναγκαίο, χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους.

Βάσει των όρων πώλησης ,ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές. Όσοι ενδιαφέρονται καλό είναι πριν προχωρήσουν στις λίστες με τα μοντέλα προς εκποίηση να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους και τις παρατηρήσεις στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες που θα εκποιηθούν στην Αθήνα

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες που θα εκποιηθούν στην Πάτρα

Όλη η επικαιρότητα