Χωρίς κατηγορία

Αυτά είναι τα 6 βασικά χαρακτηριστικά της τέλειας συντρόφου σύμφωνα με τους άντρες

tromaktiko.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί εμείς να λέμε διάφορα σχετικά με το sex και τις σχέσεις, αλλά όταν οι άντρες μιλούν, τα πάντα νομίζουμε μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Κακά τα ψέματα, εμείς τα κορίτσια έχουμε πολύ διαφορετική εικόνα της τέλειας γυναίκας, σε σχέση με αυτή που έχουν οι άντρες, και δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών απεχθάνεται τις celebrities που εμείς θεωρούμε τέλειες! Το θέμα βέβαια, δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση αλλά και με το χαρακτήρα, βασικά κυρίως με το χαρακτήρα, μιας και τελικά, αυτό που όντως ερωτευόμαστε είναι η προσωπικότητα του άλλου και όχι τα μάτια του τα πλάνα. Και μπορεί οι άντρες να είναι κυρίως οπτικά όντα, κάτι που σημαίνει ότι λειτουργούν πιο έντονα με την όραση, σε σχέση με εμάς, υπάρχουν όμως και κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε μία γυναίκα να έχει προκειμένου ένας άντρας να την ερωτευτεί ή πιο συγκεκριμένα, να κάνει σχέση μαζί της!

1. Θηλυκή αλλά όχι αδύναμη: Όταν ένας άντρας κυκλοφορεί, θέλει μία όμορφη και θηλυκή παρουσία δίπλα του και όχι τον κολλητό του το Γιάννη με τον οποίο πίνουν μπύρες και σχολιάζουν οπίσθια. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και μία πολύ λεπτή  γραμμή, η οποία διαχωρίζει τη θηλυκότητα από την αδυναμία. Θηλυκή δεν είναι η γυναίκα που κλαίει με το παραμικρό ούτε αυτή που δεν είναι ικανή να κάνει τίποτα μόνη της. Η γυναίκα αυτή είναι μάλλον, χαζή και άχρηστη παρά γλυκιά και τσαχπίνα. Οπότε ιδανική σύντροφος, είναι αυτή που καταφέρνει να κρατάει τις ισορροπίες. Πολύ απλό.

2. Περιποιημένη, αλλά όχι too much: Ξέρετε τι αρέσει στους άντρες; Το ανεπιτήδευτο το οποίο δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο, που τις γυναίκες οι οποίες κυκλοφορούν καθημερινά σαν να πηγαίνουν στα μπουζούκια, όχι μόνο τις κοροιδεύουν, αλλά οι φυσιολογικοί δε γυρίζουν ούτε να τις κοιτάξουν! Γενικότερα στον άντρα αρέσει η ατέλεια. Του αρέσει το μαλλάκι το ανέμελο, το όχι υπερβολικά βαμμένο πρόσωπο και το λίγο πιο casual ντύσιμο. Όσο πιο απλό, τόσο πιο καλό!

3. Να μαγειρεύει: Καλά δεν είπαμε να είναι και δούλα και κυρά όπως στην εποχή των γιαγιάδων μας που η γυναίκα προοριζόταν από τη στιγμή της γέννησής της, για να φροντίζει τα παιδιά και τον άντρα της, αλλά όσο να πεις, μία γυναίκα που ξέρει να μαγειρεύει, δεν είναι μόνο σέξι, αλλά δίνει και την εντύπωση της ανεξάρτητης και υπεύθυνης. Ακόμα δηλαδή και με τους γονείς σας να μένετε, είναι το ίδιο να περιμένετε την μαμά σας να σας φτιάξει ένα πιάτο φαί, και το ίδιο να μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία και να… μαγειρέψετε μόνες σας; Δεν είναι και τόσο τρομερό άλλωστε! Όχι γιατί αν με το καλό παντρευτείτε, δε νομίζουμε η καλή σας η μανούλα να σας φέρνει κάθε μέρα τάπερ!

4. Οικονομικά ανεξάρτητη: Ναι μπορεί ο άντρας να είναι το ισχυρό φύλο, και ο προστάτης και η κολώνα του σπιτιού, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία γυναίκα που δεν έχει τα δικά της χρήματα. Δεν εννοούμε φυσικά, να βγάζει λεφτά με το τσουβάλι, αυτό στις μέρες μας ειδικά δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά να βγάζει τουλάχιστον όσα της χρειάζονται για να καλύπτει τις ανάγκες της. Το να είναι μία γυναίκα οικονομικά ανεξάρτητη, δεν είναι μόνο ωραίο είναι και σέξι και φυσικά ιδιαιτέρως ελκυστικό για τον άντρα. Αφήστε δε, που δεν εξαρτάστε από κανένα.

5. Να προσέχει τον εαυτό της: Όπως καταλαβαίνετε, δεν εννοούμε να αποκτήσετε το σώμα της Ελένης Πετρουλάκη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι ανάγκη να καταβροχθίζετε ότι βρείτε μπροστά σας, να έχετε να γυμναστείτε από τις γυμναστικές επιδείξεις της πέμπτης δημοτικού και να μην κάνετε την παραμικρή προσπάθεια να είστε εμφανίσιμη. Άνθρωποι είμαστε, και έξω θα το ρίξουμε και λίγο παραπάνω θα φάμε, αλλά όλα με μέτρο και όχι σε καθημερινή βάση. Εξάλλου μία γυναίκα που δεν αγαπάει και δε φροντίζει η ίδια τον εαυτό της, γιατί να έχει τη  απαίτηση να την αγαπήσουν οι άλλοι;

6. Να είναι πιστή: Αφήσαμε για το κλείσιμο το πιο βασικό και σίγουρα το πιο αναγκαίο για μία σχέση. Σίγουρα οι άντρες έχουν τη φήμη ότι δεν είναι και τόσο πιστοί και ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ξενοκοιτάξει και τελικά να γίνει το κακό! Αν μας ρωτάτε θεωρούμε ότι αυτό πια ισχύει και για τις γυναίκες, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό! Το θέμα είναι αγαπητές μου, ότι από τη στιγμή που θέλετε να κάνετε μία σχέση, να έχετε αποφασίσει εκ των προτέρων ότι θα είστε κυρία και σωστή. Διαφορετικά μην κάνετε σχέση! Ε ναι στους άντρες αρέσουν οι πιστές γυναίκες. Να τους κατηγορήσουμε;

πηγή: queen.gr

Όλη η επικαιρότητα