Αυτά είναι τα χρώματα που βοηθούν στο διάβασμα

Μια μίνι λίστα με τα χρώματα στα οποία αξίζει να επενδύσεις!

Γκρι: Η συγκεκριμένη επιλογή χρώματος είναι ό,τι πρέπει για ένα φοιτητικό σπίτι. Διότι, το γκρι, εκτός από μια ουδέτερη απόχρωση, βοηθάει πολύ στη συγκέντρωση ενός ατόμου. Με μικρά, χρωματιστά αντικείμενα στον χώρο, δε, το γκρι μοιάζει νεανικό, όμορφο και προσφέρει έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι.

Λευκό: Είναι το πιο… εύκολο χρώμα καθώς τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν ήδη λευκούς τοίχους. Πρόκειται για μια safe επιλογή η οποία θα κάνει το μικρό φοιτητικό σου σπίτι να δείχνει μεγαλύτερο και παράλληλα… θα σε εμπνεύσει να διακοσμήσεις τους τοίχους σου.

Μωβ: Εάν οι προτιμήσεις σου σε οδηγούν στο μωβ, τότε προτείνουμε να επιλέξεις την πιο φωτεινή απόχρωση. Να θυμάσαι πως το μωβ είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χρώμα το οποίο ενεργοποιεί τις αισθήσεις και.. . δεν γίνεται βαρετό!

Γαλάζιο: Πρόκειται για ένα ακόμη χρώμα που μπορεί να σε βοηθήσει στην συγκέντρωση. Προκαλεί συναισθήματα γαλήνης τα οποία σε χαλαρώνουν για αυτό και μια απαλή απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για το φοιτητικό δωμάτιο.

Απαλό πράσινο: Θυμίζει τη Φύση, τονώνει τη διάθεσή σου και την ίδια ώρα, ενθαρρύνει τη μάθηση. Γιατί, λοιπόν, να μην επιλέξεις το απαλό πράσινο για το φοιτητικό σου σπίτι;

 

 

 

ΠΗΓΗ: perases