Γυναίκα

Αυτές τις μικρές συμβουλές ομορφιάς θες να τις ξέρεις

Ακούστε το άρθρο

Στον μπιουτόκοσμο οι συμβουλές μοιράζονται περίσσιες. Άλλες τις αποστηθίζεις κι άλλες τις ξεχνάς. Όλες, ωστόσο, κάθε φορά, είναι χρήσιμες. Ειδικά αυτές τις ώρες που ο χρόνος τρέχει, τα φώτα στους δρόμους της πόλης “χορεύουν” ρυθμικά κι εσύ χρειάζεσαι πανεύκολες λύσεις εξπρές για να αντεπεξέλθεις στις σύγχρονες και γιορτινές εμφανίσεις σου.

Σου συγκέντρωσα λοιπόν, τις πιο αγαπημένες μου. Ξέσηκωσέ τις.

-Έβαψες κατά λάθος τα πετσάκια των νυχιών σου; Μην πανικοβληθείς! Δεν χρειάζεται να ξεβάψεις τα νύχια σου και να ξεκινήσεις από την αρχή. Δοκίμασε απλώς το παρακάτω πολύ απλό κι εύκολο tip: αφού στεγνώσουν τα νύχια, που μόλις έχεις βάψει, σπρώξε τα πετσάκια προς τα μέσα, βούτηξε μια μπατονέτα σε ασετόν(!) και διόρθωσε το λάθος σου. Για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, αφαίρεσε το μισό βαμβάκι της μπατονέτας και κάνε τη μύτη ακόμη πιο μυτερή κι εύκολη στη χρήση της.

-Θες να κάνεις τις μικρές σου βλεφαρίδες να δείχνουν πιο έντονες; Πριν χρησιμοποιήσεις το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, ζέστανέ το ελάχιστα με το πιστολάκι μαλλιών.

-Δεν είναι τα πινέλα σου τόσο αποτελεσματικά στη χρήση τους; Να τα πλένεις κάθε 15 ημέρες με παιδικό σαμπουάν και να τα ξεβγάζεις πολύ καλά. Για να στεγνώσουν, να τα κρεμάς ανάποδα.

-Ψάχνεις τρόπους να διαρκεί περισσότερη ώρα το άρωμά σου; Δοκίμασε να βάλεις αρχικά στα σημεία που το ψεκάζεις μικρή ποσότητα βαζελίνης.

-Έχεις ατίθασα φρύδια και θες να τα σταθεροποιήσεις; Κάνε τα με λίγο τζελ μαλλιών.

-Σου “σπάει” το μεικαπ, λόγω υπερβολικής ξηρότητας της επιδερμίδας σου; Τώρα που κάνει κρύο, χρειάζεσαι έξτρα ενυδάτωση. Ανάμειξε το μεικαπ σου με λίγη ενυδατική κρέμα.

-Αναρωτιέσαι πώς να έχει διάρκεια το σκουρόχρωμο κραγιόν σου; Χρησιμοποίησε κονσίλερ τόσο πριν το χρώμα, αλλά και μετά απ’ αυτό, ταμποναριστά.

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα