Αυτοί είναι οι 11 που συνελήφθησαν στην επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε Σεπόλια και Εξάρχεια

Τις φωτογραφίες των 11 συλληφθέντων από την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια και στα Εξάρχεια έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η επιχείρηση είχε γίνει στις 19 Μαρτίου και είχαν εντοπιστεί: Δύο αντιαρματικά LOW μιας χρήσης, καλάσνικοφ, πιστόλια, πολυβόλο, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης, ψηφιακά πειστήρια USB και υπολογιστές, σε τούνελ βάθους 4 μέτρων και μήκους 25 μέτρων που έβγαινε στον δρόμο!

Είχαν προσαχθεί περισσότερα από 20 άτομα, Τουρκικής υπηκοότητας και κάποιοι κουρδικής καταγωγής, φερόμενα μέλη της ακροαριστερής τουρκικής οργάνωσης DHKP-c (Eπαναστατικό Λαϊκό Aπελευθερωτικό Κόμμα-Mέτωπο).

Το τούνελ-“ορυχείο” βρισκόταν σε ακάλυπτο χώρο, αυλής διαμερίσματος στην οδό Αυλώνος στα Σεπόλια, ενώ ενδιάμεσα της πορείας του είχε πρόσβαση σε έναν χώρο 20 τετραγωνικών μέτρων, που φαίνεται να υπήρχε ο βαρύς οπλισμός, ενώ χρησιμοποιείτο και για διαδρομή απόκρυφης πρόσβασης και διαφυγής. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί κάνουν λόγο για “στρατηγείο-γιάφκα”, στο οποίο οι ένοικοι είχαν στήσει σε όλα τα σημεία, περιμετρικά, κάμερες ασφαλείας τις οποίες μπορούσαν να βλέπουν και απομακρυσμένα από το κινητό τους!

Οι συλληφθέντες:

Κουρδοι
Κούρδοι
Κούρδοι
Κούρδοι
Κούρδοι
Κούρδοι
Κούρδοι