Ελλάδα

Αυτή είναι η 16χρονη Μαρία Χυσένι που βρήκε τραγικό θάνατο στα Τρίκαλα

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος, καθώς κηδεύεται η 16χρονη Μαρία Χυσένι, που βρήκε τραγικό θάνατο στα Τρίκαλα. Η άτυχη 16χρονη βρέθηκε νεκρή και έχοντας χτυπήματα, έξω από εκκλησία στον Προφήτη Ηλία Τρικάλων.

H κηδεία της 16χρονης, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice, θα τελεστεί το απόγευμα της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας. Σημειώνεται πως οικογένεια και Αρχές βρίσκονται εν αναμονή του πορίσματος της νεκροψίας-νεκροτομής, που πραγματοποιείται σήμερα στη Λάρισα.

Αυτή είναι η 16χρονη Μαρία Χυσένι που βρήκε τραγικό θάνατο στα Τρίκαλα [εικόνα]

Η αστυνομία έχει ήδη κάποια σημαντικά στοιχεία στα χέρια της, ωστόσο το αποτέλεσμα της νεκροψίας θα δείξει στους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση εάν τα χτυπήματα που έφερε η κοπέλα στο πρόσωπο και στο σώμα ήταν αποτέλεσμα της πτώσης ή προκλήθηκαν από άλλο άτομο, οπότε θα πρόκειται πλέον για εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένεια της άτυχης Μαρίας, ωστόσο, δεν πιστεύει πως πρόκειται για αυτοκτονία και ζητά επίμονα από τις Αρχές την εξιχνίαση της υπόθεσης. Τόσο οι γονείς όσο και η αδελφή του κοριτσιού θέτουν κάποια σημαντικά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα γιατί ακόμα δεν έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα από την σκαλωσιά της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το κορίτσι ανέβηκε μονάχη η με κάποιον άλλον.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 16χρονη στο παρελθόν είχε επισκεφτεί κάποιες φορές το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, κάνοντάς τους παράπονα, πιθανότατα μετά από κάποια προβλήματα ή και φοβίες που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο. Οι γονείς τονίζουν ότι, θα έπρεπε η Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, να ανοίξει το βιβλίο συμβάντων και να δει τι συνέβη σε αυτό σε βάθος ενός έτους, αναφορικά με τα στοιχεία της 16χρονης Μαρίας.

Όλη η επικαιρότητα