Viral Γεύσεις Ψυχαγωγία

Αυτή είναι η εκπομπή μαγειρικής που βλέπουν όλοι τώρα στο Netflix

Ακούστε το άρθρο

Το lockdown ξύπνησε σε πολλούς το πάθος για τη μαγειρική, τη θρεπτική διατροφή και φυσικά το Netflix. Η Nadiya Hussain, η αγαπημένη πρώην διαγωνιζόμενη στο The Great British Baking Show, εκπροσωπεί τη μαγειρική της νέας γενιάς, συνδυάζοντας φανταστικά tips και παραδόσεις του τόπου της και κάθε της πρόταση ανοίγει την όρεξη για ένα τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα.

Η Alum Nadiya Hussain έχει την πιο τέλεια εκπομπή μαγειρικής

Με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την τούρτα που έφτιαξε για τα 90α της γενέθλια

Η όμορφη και πάντα κομψή Nadiya εμφανίστηκε στο show μαγειρικής το 2015, όπου ετοίμασε μια “big fat British wedding cake” και τέλεια παγωμένα ψωμάκια που την βοήθησαν να διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη αρτοποιού της Βρετανίας. Έκτοτε, έψησε και παρέδωσε προσωπικά την τούρτα για τα 90α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, έγραψε πολλά βιβλία μαγειρικής, παιδικά βιβλία και memoirs και πρωταγωνίστησε σε μια σειρά μαγειρικών shows. Και στις 29 Απριλίου, έκανε πρεμιέρα στο Netflix, το Time to Eat (Ώρα για φαγητό με τη Νάντια), η εκπομπή μαγειρικής μέσα από την οποία μοιράζεται τις αξιόπιστες συνταγές της για οικονομικά και εύκολα οικογενειακά γεύματα. Η Hussain, η οποία είναι 35 ετών, ζει στο Milton Keynes, στην Αγγλία, με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους.

Όταν το ψήσιμο γίνεταια μια μορφή απόδρασης

Στην εκπομπή της, η Nadiya μοιράζεται απλές λύσεις για νόστιμες συνταγές για οικογένειες που δεν έχουν χρόνο. Οι προτάσεις της είναι τόσο λαχταριστές και η ίδια παρουσιάζει τα πάντα μέσα από έναν ήρεμο και χαρούμενο τόνο, που κάθε ώρα στην κουζίνα φαντάζει με μία μορφή απόδρασης.

“Άρχισα να ψήνω στα 20s μου όταν παντρεύτηκα, απομακρύνθηκα από το σπίτι και δεν έβλεπα τους γονείς μου όσο θα ήθελα. Μου έλειπαν και χρησιμοποίησα το ψήσιμο ως μια μορφή απόδρασης. Το ψήσιμο με βοήθησε να ξεχάσω πόσο ανήσυχη ήμουν. Μου άρεσε πολύ που μπορούσα να μπω σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο. Μου αρέσει να φτιάχνω πολύπλοκα αρτοσκευάσματα, όπως brioche και κρουασάν από το μηδέν, γιατί χρειάζονται μέρες για να γίνουν από την αρχή έως το τέλος. Αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως αστείο, αλλά γνωρίζετε πώς είναι όταν τα παιδιά σας χρειάζονται; Έτσι νιώθω για τα αρτοσκευάσματα μου. Αν δεν τα προσέξω, θα γίνουν κομμάτια. Λατρεύω το γεγονός ότι τα κρουασάν, τα brioche και τα γλυκά μου περιμένουν πάντα την προσοχή μου. Ζω για αυτό” εξομολογήθηκε η ίδια σε συνέντευξή της στο The Cut.

Όλη η επικαιρότητα