Κινηματογράφος

Αυτή είναι η νέα Catwoman

Ακούστε το άρθρο

H Zόι Κράβιτς θα κρατάει τελικά το μαστίγιο της Catwoman στην επανεκκίνηση του Batman. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον θα κάνει πρεμιέρα στις στις 25 Ιουνίου 2021 και το ρεπορτάζ αναφέρει πως η 30χρονη κόρη της Λίζα Μπονέ και Λένι Κράβιτς, επικράτησε των Ana de Armas, Ella Balinska και Eiza Gonzalez στο τελικό screen test στο πλάι του Ρόμπερτ.

Τη Ζόι θα τη δούμε προσεχώς στην τηλεοπτική μεταφορά του “High Fidelity” στον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο, είναι πάντα σε δευτερότριτους ρόλους, με πιο γνωστούς αυτούς στο “Big Little Lies” και “X-Men: First Class”.

Θα είναι η 4η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Catwoman/Σελίνα Κάιλ, μετά την (καλύτερη με διαφορά) Μισέλ Φάιφερ στο “Batman Returns” του 1992, την Χάλε Μπέρι και την Αν Χάθαγουεϊ (The Dark Knight Rises). Η Κράβιτς είχε κοπεί από την οντισιόν της ταινίας του Νόλαν, καθώς είχε χαρακτηρισθεί πολύ… urban.

Σκηνοθετεί ο ικανός Ματ Ριβς, γνωστός από το “Cloverfield”, το remake του “Let me in” και τα εξαιρετικά “War for the planet of the apes” & “Dawn of the planet of the apes”.

via

Όλη η επικαιρότητα