Life

Αυτοί είναι οι ψεύτες του ζωδιακού

Ακούστε το άρθρο

Η Πρωταπριλιά είναι μεγάλη γιορτή, αλλά κανείς από όσους γιορτάζουμε δεν το παραδεχόμαστε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί από εμάς που λένε ψέμματα λίγο περισσότερο από τους άλλους και είναι οι εξής:

Κριός

Εδώ έχουμε τα κατά συνθήκην ψεύδη τα οποία τα λέει με εξαιρετική μαεστρία για να τους κρατά όλους ευχαριστημένους. Ο Κριός ψεύδεται για να γίνεται αρεστός, είναι η μικροαστική του συνήθεια την οποία δε μπορεί να αποβάλλει. Μικρά, καθημερινά, ασήμαντα ψέμματα μόνο και μόνο επειδή στο μυαλό του η αλήθεια είναι δύσκολο να ειπωθεί.

Tαύρος

Σας έχει πει ψέμματα Ταύρος ; Όχι; Ε τόσο καλός ήταν. Ο Ταύρος συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα όχι επειδή λέει στην πλειοψηφία του ψέμματα, αλλά επειδή όταν λέει, του δίνει και καταλαβαίνει. Αν ο Ταύρος σου βγει ψεύτης, τότε λέει τα μεγαλύτερα και τα χειρότερα ψέμματα που θα ακούσεις. Και είναι πραγματικά επαγγελματίας σε αυτό.

Δίδυμος

Εδώ έχουμε την περίπτωση που δε θα ακούσεις ποτέ αλήθεια. Είναι όλα ψέμματα. Δηλαδή και να μην είναι εντελώς ψέμματα, τότε θα είναι παραφουσκωμένα ή αλλοιωμένα ώστε και πάλι να είναι ψέμματα. Το οξύμωρο σχήμα εδώ είναι ότι ο Δίδυμος λέει ψέμματα και είναι τόσο εξοικοιωμένος με αυτό που νομίζει πως λέει την αλήθεια. Δράμα.

via 

Όλη η επικαιρότητα