Media Ψυχαγωγία

Αυτή είναι η ημερομηνία ημιτελικού και τελικού στο Survivor

Ακούστε το άρθρο

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor που τελικά ρίχνει αυλαία στις αρχές Ιουλίου. Μετά από την αλλαγή που προέκυψε στον τρόπο που θα αγωνίζονται Μαχητές και Διάσημοι, έπειτα από την αποχώρηση Χρανιώτη, αλλά και τις φήμες που θέλουν δύο παίκτες να έχουν αποχωρήσει, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη βγήκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και ξεκαθάρισε τι θα δούμε από εδώ και στο εξής.

Έχουμε και λέμε:

Ο ημιτελικός θα προβληθεί στις 4 Ιουλίου και ο τελικός θα γίνει από την Ελλάδα πια στις 5 Ιουλίου. Όπως εξήγησε η κα. Μαραγκουδάκη, οι παίκτες θα έχουν ήδη αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ως τότε, ωστόσο θα παραμείνουν απομονωμένοι σε κάποιο μέρος εκτός Ελλάδος, προκειμένου να μην διαρρεύσει το αποτέλεσμα του ημιτελικού που δίνει τους δύο διεκδικητές του μεγάλου επάθλου.

Επιπλέον, όπως εξήγησε, στον ημιτελικό θα γίνουν αγωνίσματα και νέα ψηφοφορία του κοινού που θα δώσει τους δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor 2017. Αντίστοιχα, οι δύο διεκδικητές του τροπαίου θα μπουν σε ψηφοφορία στον τελικό προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής.

Το αγώνισμα θα μετατραπεί σε ατομικό πιθανότατα με την επόμενη αποχώρηση. Σύμφωνα με όσα εξήγησε η διευθύντρια του σταθμού, σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας ακόμη από τους Διασήμους, το αγώνισμα μετατρέπεται σε ατομικό. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση (ιδιαίτερα πιθανή) που την ασυλία κερδίσουν η Βαλαβάνη και Αγγελόπουλος και στη συνέχεια αποχωρήσει η Σάρα. Καθώς η παίκτρια των Διασήμων δεν θα έχει αντίπαλο να διαγωνιστεί, τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά. Τέλος, ατομικό θα γίνει το παιχνίδι αν ένας εκ των δύο Διασήμων τραυματιστεί και δεν δύναται να αγωνιστεί με γνωμοδότηση γιατρού.

https://www.youtube.com/watch?v=uXN_KQcDilE

Από όσα ανέφεραν στην εκπομπή, γίνεται κατανοητό πως το παιχνίδι έχει προχωρήσει αρκετά σε σχέση με τα επεισόδια που προβάλλονται, καθώς δεν μένουν παρά δύο εβδομάδες ως τον τελικό. Επιπλέον, οι παίκτες από ένα σημείο και έπειτα θα παραμείνουν απομονωμένοι, χωρίς κινητό τηλέφωνο, όμως θα απολαμβάνουν φαγητό και ανέσεις (ντους κλπ) κανονικά ως την ημέρα του τελικού.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα