Γυναίκα

Αυτή θα είναι η πιο δημοφιλής απόχρωση για τα μαλλιά το 2019

Μάλλον η τάση στο χρώμα μαλλιών για το 2019, θέλει να μας βγάλει εντελώς από τα συνηθισμένα όσον αφορά στο χρώμα των μαλλιών μας. Εκεί που τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε ζεστές ξανθές αποχρώσεις να έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις των hair trendsetters, έρχεται ένα νέο χρώμα για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα μαλλιά μας.
Αυτό το χρώμα δεν είναι άλλο από το κόκκινο. Οι αποχρώσεις του ginger έχουν κερδίσει σημαντικό έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών και από ότι φαίνεται θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος των hair color trends για το 2019. Αυτή η απόχρωση όμως δεν είναι από τις πιο “εύκολες”, καθώς το χρώμα που δημιουργείται στο κομμωτήριο δεν μένει για πολύ άθικτο μιας και τα συχνά λουσίματα και η χρήση θερμότητας των εργαλείων styling, αλλοιώνουν το χρώμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η απόκτηση του κόκκινου χρώματος στα μαλλιά, χαρίζει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην εμφάνισή μας, ωστόσο θα σας συμβουλεύαμε να το σκεφτείτε καλά πριν κάνετε αυτή την αλλαγή. Ένα σημαντικό hair tip για την ημέρα της αλλαγής σας στο κομμωτήριο είναι να ζητήσετε από τον colorist να σας δείξει την απόχρωση που θα καταλήξουν τα μαλλιά σας μετά από 3 λουσίματα, που είναι και η τελική απόχρωση που παραμένει συνήθως μέχρι την επόμενη φορά που θα τα βάψετε.
Επίσης, αν επιλέξετε αυτή την απόχρωση θα πρέπει να είστε διατεθειμένες να για συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για την ανανέωση της απόχρωσής σας αλλά και να εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα προϊόντα που θα βοηθήσουν στη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών σας περισσότερο.

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα