Life

Αυτό το εργαλείο σας δείχνει πόσο βάρος χάνετε ανάλογα με το πόση ώρα κάνετε σεξ

Ακούστε το άρθρο

Εάν είστε από εκείνους που βαριούνται τη γυμναστική, εμείς σας νιώθουμε.

Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε θερμίδες χωρίς καν να σηκωθείτε από κρεβάτι σας ή χωρίς καν να φύγετε από το σπίτι σας. Για τι πράγμα μιλάμε; Μα για το σεξ φυσικά.

Και υπάρχει ένα νέο εργαλείο, από το Push Doctor, το οποίο σας δείχνει ακριβώς πόσες θερμίδες καίτε και πόσο βάρος χάνετε ενώ κάνετε σεξ, αλλά και το ποσοστό της εβδομαδιαίας φυσικής άσκησης στην οποία αντιστοιχεί η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Ο στόχος του εργαλείου αυτού είναι να διαπιστώσει κατά πόσο το σεξ πραγματικά μετράει σαν κανονική γυμναστική (ελπίζουμε πως ναι!).

Για τη δημιουργία του, οι εμπνευστές του βασίστηκαν σε ευρήματα πολλών ερευνών, όπως σε μία από τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Κεμπέκ, οι οποίοι σύγκριναν το πόση ενέργεια ξοδεύει κάποιος στο σεξ με ένα μισάωρο σε διάδρομο τρεξίματος.

Και η απάντηση μας αρέσει πολύ, αφού κατέληξαν στο ότι το σεξ μπορεί να χαρακτηριστεί ως φυσική άσκηση.

Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε λοιπόν είναι να βάλετε το βάρος, το φύλο και το πόση ώρα κάνετε σεξ, για να δείτε τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας ότι τα στοιχεία ίσως να μην είναι τόσο αξιόπιστα αν εσείς απλώς ξαπλώνετε και αφήνετε τον άλλο να κάνει όλη τη δουλειά. Εάν δεν κουραστείς, δεν θα έχεις και οφέλη, και αυτό ισχύει σε κάθε γυμναστική, είτε έχει να κάνει με το σεξ είτε όχι.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Όλη η επικαιρότητα