Γυναίκα

Αυτό είναι το it χρώμα μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι

Ακούστε το άρθρο

Όταν πρόκειται για τις καλοκαιρινές τάσεις στα μαλλιά, τα «babylights» είναι πάντα μία από τις λέξεις που ακούμε να ψυθιρίζουν οι hairstylists στα καλύτερα κωμμωτήρια, ενώ είναι και μία από τις top αναζητήσεις στο Pinterest κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Η διαφορά έγκειται στο χρώμα που κάθε καλοκαίρι μονοπωλει το ενδιαφέρον μας. είναι εδώ και δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας καλοκαιρινής λάμψης.

Ενώ το χάλκινο χρώμα και γενικότερα οι αποχρώσεις του κόκκινου, ήταν η νούμερο 1 τάση του 2018, φέτος το Peach Blonde, η αλλιώς το ξανθό με υποτόνους του ροδακινί και του ροζ είναι το απόλυτο hair trend.

Το συγκεκριμένο χρώμα είναι η ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού «χρυσού ξανθού» που πολλές γυναίκες επιλέγουν κάθε χρόνο. Ταιριάζει ιδανικά σε εκείνες που έχουν σταρένια επιδερμίδα, αλλά και σε εκείνες που έχουν μελιά μάτια. Η απόχρωση αυτή δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ανεπιτήδευτη όταν συνδυάζεται με πιο σκούρες ρίζες.

Εάν έχετε πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με έντονους ροζ υποτόνους, καλό θα ήταν να αποφύγετε τη συγκεκριμένη απόχρωση, η οποία μπορεί να σας κάνει να δείχνετε άγχρωμες και «μουντές».

via

Όλη η επικαιρότητα