Κινηματογράφος

Αυτό είναι το τρομακτικότερο φιλμ της χρονιάς (TRAILER)

Ακούστε το άρθρο

Με μόλις έναν μήνα να έχει περάσει από το 2018, οι κριτικοί δεν κρύβουν την έκπληξη που έπαθαν στο ανεξάρτητο φεστιβάλ του Sundance από μια αμερικανική ταινία τρόμου.

«Hereditary» τη λένε και είναι μάλιστα το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ari Aster, ο οποίος γέννησε πολλές προσδοκίες με το καλημέρα.

Το φιλμ ακολουθεί την ιστορία της οικογένειας Graham αμέσως μετά τον θάνατο της ισχυρής αρχηγού της, Ellen, όταν αρχίζει και αποκαλύπτεται το σκοτεινό προγονικό παρελθόν. Και όσο περισσότερα από τα σκοτάδια αποκαλύπτουν, τόσο πιο βαθιά βυθίζονται στο μαύρο πεπρωμένο τους.

bcbcb

Η ταινία παίχτηκε στο Sundance Film Festival και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από το κοινό, κάνοντας πολλούς να μιλούν για μια άρτια ταινία τρόμου, απ’ αυτές που κάνουν τους λάτρεις του genre να αναπολούν τις παλιές καλές ημέρες.

Σε αντίστοιχα νερά κινήθηκε και η κριτική, με το «Time Out» να το αποκαλεί μάλιστα «Εξορκιστή της νέας γενιάς»! Στις ΗΠΑ ξέρουμε ότι θα παιχτεί στις 8 Ιουνίου, δεν έχουμε ωστόσο πληροφόρηση για την ευρωπαϊκή του πορεία…

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα