Τουρισμός

Αυτό το καλοκαίρι «Πάμε Ήπειρο»

Ακούστε το άρθρο

Με στόχο την τουριστική προβολή της Ηπείρου για το φετινό καλοκαίρι, η Περιφέρεια Ηπείρου, προχώρησε στη δημιουργία μια νέας, 360ο καμπάνιας με πανελλαδική εμβέλεια, που φέρει το κεντρικό μήνυμα: Ήπειρος. Μια ήπειρος από μόνη της!

Η καμπάνια ενημερώνει το ελληνικό κοινό για όλα όσα προσφέρει η Ήπειρος, καθώς αποτελεί έναν συναρπαστικό προορισμό για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο… διακοπές, θυμίζοντας επίσης ότι πρόκειται για έναν ασφαλή και αξιόπιστο προορισμό, ειδικά φέτος που βιώνουμε ένα εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι.

Το concept της επικοινωνίας επικεντρώνεται, με εύστοχο και δημιουργικό τρόπο, σε μια μεγάλη αλήθεια για την ίδια την Ήπειρο, που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι σε αυτό το κομμάτι γης μπορείς να δεις και να ζήσεις τόσες πολλές και διαφορετικές εμπειρίες, που μοιάζει σαν να έχεις επισκεφθεί τελικά μια ολόκληρη ήπειρο.

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι εικόνες και οι εμπειρίες που ζεις στην Ήπειρο αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αφού οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι μικρές σε σχέση με τις τεράστιες αντιθέσεις που βιώνει ο επισκέπτης σε κάθε επίπεδο. Όπως είναι η γαστρονομία, τα αξιοθέατα, οι δραστηριότητες, η ψυχαγωγία, οι φύση και η ζωή γενικότερα.

Η καμπάνια, που βρίσκεται ήδη στον αέρα, περιλαμβάνει τηλεόραση, ραδιόφωνο, τύπο, internet και μας καλεί όλους να γνωρίσουμε από κοντά το μεγαλείο της Ηπείρου, ώστε να περάσουμε ένα καλοκαίρι πραγματικά ξέγνοιαστο, αλλά και αξέχαστο!

Όλη η επικαιρότητα