Ελλάδα Ηλεία

Αυτοχειρία «δείχνουν» τα πρώτα ευρήματα: Η 44χρονη, ο γιατρός και η σύζυγος από τον Πύργο…

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση στην 44χρονη μητέρα τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή προχθές το μεσημέρι από πυροσβέστες που την αναζητούσαν, όπως αναφέρει το news247.gr.

Η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι των Θεοφανείων από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο αυτοκίνητό της, στις όχθες της Λίμνης Τριχωνίδας, στο πίσω κάθισμα, νεκρή και με εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Δίπλα της βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Τόσο στο σημείο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου και Μεσολογγίου και από τον ιατροδικαστή όσο και σήμερα κατά τη διενέργεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, το πόρισμα του ιατροδικαστή θα παραδοθεί έπειτα από αρκετές ημέρες και αφού ολοκληρωθούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να έχει σαφέστερη εικόνα για τον μηχανισμό θανάτου. Σύμφωνα με το news247.gr,  η 44χρονη γυναίκα φέρεται να είχε ερωτική σχέση με παντρεμένο γιατρό από την ευρύτερη περιοχή και φέρεται επίσης να χώρισε πριν από τα Θεοφάνεια, αφήνοντας μάλιστα στον ίδιο να εννοηθεί μέσω μηνυμάτων στο κινητό του τηλέφωνο ότι θα προβεί στο απονενοημένο διάβημά της εξαιτίας του χωρισμού τους. Σύμφωνα με το protothema.gr, η 44χρονη φέρεται να πήρε τηλέφωνο τη σύζυγο του γιατρού, η οποία κατάγεται από τον Πύργο, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και να της αποκάλυψε την σχέση που είχε συνάψει εδώ και καιρό με τον σύζυγό της, ζητώντας της α τον χωρίσει για να τον παντρευτεί εκείνη, κάτι που πιθανότατα οδήγησε σε έντονη λογομαχία και στη συνέχεια σε καβγά της συζύγου με τον άνδρα της.

Ο γιατρός, σύμφωνα πάντα με το protothema.gr, αποφάσισε να φύγουν αρχικά για τον Πύργο, τόπο καταγωγής της συζύγου του. Στον Πύργο ο γιατρός έμεινε για λίγες ώρες και επέστρεψε στο Μεσολόγγι χωρίς τη γυναίκα του, για να συναντηθεί με την 44χρονη. Στο ραντεβού τους, ο γιατρός εμφανίστηκε αποφασισμένος και της ζήτησε να χωρίσουν. Την έρευνα και προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγρινίου. Σύμφωνα με ανεπίσημη αστυνομική ενημέρωση, η αυτοχειρία θεωρείται ως  η πιθανότερη εκδοχή, ωστόσο αναμένεται και το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ο αδερφός της 44χρονης, ωστόσο, εξέφρασε την αντίθεσή του στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

«Αυτά που γράφονται για αυτοκτονία δεν ισχύουν. Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Οι δράστες την μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την παράτησαν. Ήταν αγνώριστη και παραμορφωμένη από τα χτυπήματα. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία που μου έδειξε η αστυνομία», ανέφερε.

Όλη η επικαιρότητα