Κόσμος

Αυτός είναι ο 17χρονος που πλημμύρισε με αίμα το σχολείο στη Γαλλία – Γιος ακροδεξιού πολιτικού (PHOTOS-VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 17χρονο δράστη που άνοιξε πυρ στο λύκειο της πόλης Γκρας στη Γαλλία. Πρόκειται για τον Kylian Barbey, ο οποίος είναι γιος ακροδεξιού πολιτικού και έχει συλληφθεί!

Από την επίθεση τρεις ανήλικοι μαθητές και ο διευθυντής του σχολείου δέχτηκαν πυροβολισμούς και νοσηλεύονται ενώ δέκα ακόμη τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν.

Ο 17χρονος, μπούκαρε στο λύκειο Αλεξίς ντε Τοκβίλ, σήμερα (16.03.2017) το μεσημέρι και άρχισε να πυροβολεί εναντίον όλων. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δυο 16χρονες μαθήτριες ονόματι Julie ένας 17χρονος μαθητής που λέγεται Akram και ο διευθυντής του σχολείου Herve Pizzinat.


Μαλιστα, ο νεαρός φαίνεται πως προετοίμαζε καιρό την επίθεση του καθώς είχε “ανεβάσει” ένα βίντεο φρίκης στο Facebook. Ο ανήλικος, ο οποίος είναι γιος του ακροδεξιού πολιτικού Franck Barbey, ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι, δύο πιστόλια και δύο χειροβομβίδες.

Ο πατέρας του μόλις έμαθε για την επίθεση έγραψε στο Twitter: “Εκφράζω την εγκάρδια υποστήριξη μου για τον διευθυντή, τους καθηγητές, το προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς των μαθητών”.

Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός δεν είχε συνεργούς, μολονότι σε πρώτη φάση οι αρχές πίστευαν ότι δεν έδρασε μόνος και ότι ένας δεύτερος ένοπλος είχε διαφύγει. Ο νεαρός έχει συλληφθεί, με τις Αρχές να υποστηρίζουν πως πρόκειται για νεαρό “με ψυχολογικά προβλήματα”.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών ο 17χρονος είναι σατανιστής και η επίθεσή του ήταν εμπνευσμένη από βίντεο που είχε δει νωρίτερα με τους αμερικανικού στυλ μαζικούς πυροβολισμούς, όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο ίδιος, πάντως σε βίντεο που είχε ανεβάσει στο Facebook, φαίνεται να “διψούσε’ για επιθέσεις… Φορώντας μία τρομοκτική μάσκα κλόουν και μία μάσκα αντιασφυξιογόνα πυροβολούσε μπροστά στο φακό ενώ στο τέλος έστριψε το όπλο στο κεφάλι του.

Πηγή: Dailymail / newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα