Ελλάδα

Αυτός είναι ο 29χρονος δράκος του Facebook – Εδινε ναρκωτικά σε ανήλικες και τις βίαζε

Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα, τα στοιχεία του 29χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πρόκειται για τον Πέτσουλα Κωνσταντίνο, του Νικολάου και της Σοφίας, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 1989, στην Αθήνα.

Σε βάρος του 29χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο, και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν μία 15χρονη, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από την οικογένειά της, μετά τη συνάντησή της μαζί του.

Η ίδια εξομολογήθηκε τα όσα είχαν συμβεί, με τις Αρχές να κινητοποιούνται άμεσα και να φτάνουν στα ίχνη του αδίστακτου άντρα.

Ο νεαρός, αφού γνώριζε τα θύματά του μέσω Facebook, τα έπειθε να πάνε στο σπίτι του. Εκεί, τους έδινε κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να μην μπορούν να αντιδράσουν, και στη συνέχεια να τα βιάζει.

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα