Ομογένεια

Αυτός είναι ο 31χρονος που σκότωσε την 22χρονη Ελληνορωσίδα στο Λονδίνο

Ακούστε το άρθρο

Στον 31χρονο που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 22χρονης Ελληνορωσίδας Iuliana Tudos απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση την Τετάρτη σε δικαστήριο του Westminster.

Λίγο αργότερα, η Μητροπολιτική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία  του φερόμενου ως δράστη και ένα σκίτσο που απεικονίζει τη φυσιογνωμία του: Πρόκειται για τον Kasim Lewis με καταγωγή από τη βρετανική κομητεία Friern Barnet, ο οποίος συνελήφθη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Ντάλτον του ανατολικού Λονδίνου.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο πάρκο του Finsbury, κοντά στο σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο στις 27 Δεκεμβρίου. Τα ίχνη της αγνοούνταν από την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η νεκροψία διαπίστωσε ότι η κοπέλα κατέληξε λόγω τραυμάτων από μαχαίρι που έφερε στην κοιλιακή χώρα και χτυπήματος στο κεφάλι.

Ο 31χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Westminster και επιβεβαίωσε τα στοιχεία του (όνομα, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, εθνικότητα). Η ακρόαση δεν κράτησε πάνω από 90 δευτερόλεπτα. Παραμένει σε καθεστώς κράτησης και θα εμφανιστεί αύριο, Παρασκευή εκ νέου στο δικαστήριο.

(Με πληροφορίες από BBC)

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα