Αθλητισμός Ελλάδα Μπάσκετ

Αυτός είναι ο οπαδός του Ολυμπιακού που πέθανε βλέποντας τον ημιτελικό – Η έκκληση της οικογένειάς του

Ο φανατικός φίλος του Ολυμπιακού από το Καματερό, Ιωάννης Σαμπατακάκης, έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα πού πανηγύριζε με ένταση το τελευταίο καλάθι των “ερυθρόλευκων” κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το οποίο “σφράγισε” την είσοδο της ομάδας στον τελικό της Euroleague.

Ο 59χρονος, που δούλευε μαζί με τη γυναίκα του σε ένα μαγαζί που είχαν, ήταν “άρρωστος” με τους Πειραιώτες και όπως είπε η μια από τις δυο κόρες του στο NewsIt.gr όποτε μπορούσε πήγαινε στο γήπεδο για να τους παρακολουθήσει. Μάλιστα, τόνισε πως είχε μεγάλη αγωνία κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, ενώ δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, λόγω δουλειάς.

Η οικογένεια του είναι συντετριμμένη από τον χαμό του, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην διαθέτει τα χρήματα για την κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου.

Για το λόγο, κάνει έκκληση στην κοινότητα των φίλων του Ολυμπιακού, για να βοηθήσουν προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα για την κηδεία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του εκλιπόντος στο τηλέφωνο 2102381149. Η κηδεία θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (17:30) στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα