Μεσσηνία

Αγανάκτηση στα Φιλιατρά από την εγκατάλειψη στην παραλία του Στομίου

Ακούστε το άρθρο
Την διαρκή αγανάκτησή του για την εγκατάλειψη που επικρατεί στην μέση της τουριστικής περιόδου στην  παραλία του Στομίου στα Φιλιατρά, εξέφρασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Σαρματζής.
Μάλιστα αρκετοί κάτοικοι μιλούν για πλήρη αδιαφορία σε ότι αφορά την μοναδική παραλία που φιλοξενεί εκατοντάδες κόσμο χωρίς υποδομές αλλά κουβαλώντας την τουριστική έκφραση υποτίθεται του τόπου μας. Ο Πρόεδρος του συλλόγου γράφει χαρακτηριστικά:
«Mιλάμε για πλήρης απαξίωση και αν και πραγματικά προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας να μην πιστέψουμε αυτά που λέγονται στα Φιλιατρά ` περί εσκεμμένης απαξίωσης`……, όταν κάτι γίνεται επαναλαμβανόμενο 4-5 χρόνια τώρα είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι συμβαίνει κατά τύχη!
να πάρουν ένα χαρτί είναι ανίκανοι από την εφορία αρχαιοτήτων ( η οποία παρεμπιπτόντως συμφωνεί να το δώσει.. απλά είναι θέμα αμέλειας να το πάρουμε)….να την καθαρίσουν ήταν δύσκολο????”. Βέβαια πριν 3 χρόνια άλλοι σύλλογοι αποκλείστηκαν από δράσεις στην παραλία και άλλοι έκαναν πάρτι όπως θυμόμαστε επειδή δεν υπάρχει πλέον ούτε φιλότιμο….τα ξεχάσαμε αυτά;»

Όλη η επικαιρότητα