Style

Αγαπάς τα φορέματα; Ανακάλυψε τα 5 στυλ που θα αναβαθμίσουν στο look σου

Τα midi φορέματα είναι παντού!
Ακούστε το άρθρο

Με ένα γρήγορο σκανάρισμα του χώρου σε οποιαδήποτε έξοδό σου, πρωινή ή βραδινή, θα διαπιστώσεις ότι τα midi φορέματα είναι παντού και όλες τα προτιμούν αφού είναι σούπερ ευέλικτα και πανεύκολα απογειώνονται με το κατάλληλο styling.

Δείχνουν υπέρκομψα με μπότες μέχρι το γόνατο, cool με αρβυλάκια και casual με τα αγαπημένα σου αθλητικά. Ξέρεις όμως ποια στυλ είναι αυτά που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις σύνολα σαν αυτά των influencers που εμπιστεύεσαι;

1. Το πλεκτό φόρεμα

Τα πλεκτά φορέματα ή jumper dresses είναι από τα αγαπημένα των super stylish γαλλίδων αλλά brands όπως οι Jacquemus και Nanushka το επανέφεραν στο προσκήνιο με τεράστια επιτυχία. Cosy και υπέρκομψα, εμείς τα λατρεύουμε!

Getty Images

2. Το βελούδινο φόρεμα

Μπορεί να μην σε εκπλήσσει που βρίσκεις το βελούδινο φόρεμα σε μια τέτοια λίστα αλλά το πολυτελές ύφασμα είναι ό,τι πιο trendy μπορείς να επιλέξεις φέτος, ειδικά εν όψει γιορτών. Αποπνέουν chic αέρα και θα σε μεταμορφώσουν στο απόλυτο style icon της παρέας.

Φώτο: thestylestalkercom

3. Το midi σατέν φόρεμα

Όλα τα κορίτσια της μόδας λάτρεψαν το σατέν slip dress φέτος και η χειμερινή του εκδοχή συνεχίζει να τις γοητεύει. Μακριά μανίκια με λεπτομέρειες δίνουν winter ύφος στο midi φόρεμα το οποίο θα φορέσεις με δεκάδες τρόπους και κάθε ώρα της ημέρας.

Getty Images

4. Dark Florals

Τα αγαπημένα μας floral αποκτούν χειμερινό χαρακτήρα χάρη στο σκούρο φόντο και τα χειμερινά χρώματα. Μας αρέσουν γιατί με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να αποχωριστούμε το πιο διαχρονικό μοτίβο της μόδας. Επίλεξε το και το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα stylish όπως και αν το φορέσεις.

Getty Images

5. Φορέματα με puff sleeves

Η πιο “fashion” γραμμή της σεζόν είναι τα φουσκωτά puff sleeves που βλέπουμε παντού. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην προστεθούν και στα φορέματα του χειμώνα. Μας αρέσουν πολύ και θα τα επιλέξουμε φέτος για να χαρίσουμε αέρα influencer στις εμφανίσεις μας.

Φώτο: thestylestalkercom
Πηγή: elle.gr

Όλη η επικαιρότητα