Παραπολιτικά

«Αγαπημένος φίλος»: H σέλφι Μαρέβας με Άδωνι στο Άμπου Ντάμπι

Ακούστε το άρθρο

Η σύζυγος του πρωθυπουργού η οποία βρέθηκε στο Άμπου Ντάμπι – χωρίς να φορά μαντίλα – συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό ανήρτησε μια φωτογραφία με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «Με τον αγαπημένο μου φίλο Άδωνι Γεωργιάδη».

Η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με τον αγαπημένο μου φίλο @adonis_georgiadis _ With my beloved friend @adonis_georgiadis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Η Μαρέβα Μητσοτάκη χωρίς μαντίλα στο Άμπου Ντάμπι

Στο  Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρίσκεται μαζί με τον πρωθυπουργό η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η κ. Μητσοτάκη εμφανίστηκε χωρίς να φορά μαντίλα πάνω στο κεφάλι της, ενώ επέλεξε ένα μπεζ ανάλαφρο σύνολο.

Δείτε τις εικόνες:  

Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχη επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι το 2016,  η σύζυγος του πρίγκηπα Καρόλου, Καμίλα, αποφάσισε τότε να τηρήσει της παραδόσεις. Ετσι η Δούκισσα της Κορνουάλης -όπως είναι ο επίσημος τίτλος της- έβγαλε τα παπούτσια της για να μπει σε τέμενος, φορώντας τη σχετική μαντιλα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο έλληνας πρωθυπουργός κατέθεσε την Τρίτη στεφάνι στο Μνημείο Μαρτύρων Wahat Al Karama, ενώ περπάτησε στον χώρο του Μνημείου και έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: «Είναι τιμή μου να επισκέπτομαι αυτό το θαυμάσιο Μνημείο, στη μνήμη των γενναίων ηρώων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Οι δύο χώρες και οι λαοί μας θα είναι για πάντα δεμένες με δεσμούς αμοιβαίου σεβασμού και βαθιάς φιλίας».

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, επισκέφθηκε το Μουσείο του Λούβρου στο Αμπού Ντάμπι, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Λούβρο του Παρισιού. Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου από τον Γάλλο διευθυντή του, Manuel Rabatè, και θαύμασε τα εκθέματα, μερικά από τα οποία είχαν σχέση και ήταν εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, είδαν άγαλμα της Θεάς Αθηνάς, της πριγκίπισσας Αριάδνης από την Κρήτη, αμφορείς με αναπαραστάσεις αλλά και τα αγάλματα των Παγκρατιστών Κρεύγα και Δαμόξενου κατά τη μονομαχία τους.

via

Όλη η επικαιρότητα