Categories: Ψυχαγωγία

Αγγελική Νικολούλη: Οι υποθέσεις εξαφάνισης που τη συγκλόνισαν – «Το λέω και ανατριχιάζω»

Share

Για τις υποθέσεις εξαφάνισης με τις οποίες έχει ασχοληθεί και οι οποίες την έχουν συγκλονίσει μίλησε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Κάνοντας μια αναδρομή στις υποθέσεις που έχει διαχειριστεί στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» και τη σόκαραν αναφέρθηκε σε αυτές της Κούσογλου, της μαύρης χήρας, του Μάριου που δεν έχει βρεθεί το πτώμα του ενώ ανακαλύφθηκε πλυμένο αίμα μέσα στο αυτοκίνητο του. «Είναι τόσες και τόσες ιστορίες» είπε η δημοσιογράφος μιλώντας στο Mega στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η δημοσιογράφος στάθηκε, ωστόσο, σε μια υπόθεση που τη συντάραξε, αυτή του Δημήτρη Γραικού του κτηνοτρόφου που βρέθηκε δολοφονημένος. «Αυτός ο άνθρωπος για μένα ήταν νεκρός, δεν με πίστευε κανείς τότε» ανέφερε, μεταξύ άλλων και άρχισε να αφηγείται πώς έφτασε στον τόπο που θεώρησε ότι είναι ο τόπος του εγκλήματος.

Αναζητώντας τον Γραικό, η κ. Νικολούλη είπε πως πήγε «στα σφαγεία αιφνιδιαστικά, πήγα εκεί που ήταν τα κρέατα τα σφαγμένα, πήγα από εδώ, πήγα από εκεί. Βρέθηκα με τη γυναίκα του, μιλήσαμε και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο είχε τη συναλλαγή. Μιλούσαμε μεν μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Μόλις τον είδα, και μπήκαμε στο αυτοκίνητο, επειδή επέμενα κάτι δεν μου άρεσε. Του είπα “θα κάνουμε την ίδια διαδρομή” με το αυτοκίνητο. Δεν ήθελε να την κάνει, την κάναμε. Του έλεγα πες μια κουβέντα κι εκείνος απάντησε, “αν είναι κάπου, να εμφανιστεί να ησυχάσουμε όλοι”.

«Δεν ένιωθα φόβο»

«Του λέω “θέλω να πάμε στη μονάδα σου”», συνέχισε η κ. Νικολούλη, «μου λέει “αυτό αποκλείεται, την κάμερα ξέχασέ τη”. Ήταν κάθετος. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω τους συνεργάτες ότι εμείς προπορευόμαστε και πήγαμε στη μονάδα του. Καμιά φορά είναι σαν να σε τραβάει ένα ντοκουμέντο».

Σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το αν φοβόταν είπε ότι «Δεν ένιωθα φόβο. Ούρλιαζαν τα σκυλιά, ήμασταν οι δυο μας σε έναν χώρο περίεργο. Μου λέει “πού πας;”, του λέω “πάω από πίσω, εκεί”. Μου λέει “δεν έχει τίποτα εκεί, έχει λάσπες, θα λερωθείς”.

Και εγώ πήγα, προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού και εκεί σταμάτησα. Το λέω και ανατριχιάζω. Και γύρισα και με κοίταζε περίεργα. Μου έκανε νόημα να πάω προς τα πίσω. Μου λέει “εδώ ό,τι είδες, είδες”. Εκεί κατάλαβα, ένιωσα ότι κάτι εκεί υπάρχει και πήρα αμέσως τις Αρχές, εντάξει το ήξεραν οι άνθρωποι, δεν περίμεναν εμένα, και τους είπα “για εμένα ο Γραικός είναι εκεί γύρω”».

Πηγή: newsbeast,gr