Categories: Ηλεία

Άγιος Ανδρέας: Πυρκαγιά σε σπίτι στο Ματζάκουρα – Ένα ανδρόγυνο στο Νοσοκομείο

Share

Τι και αν έχουμε φτάσει Δεκέμβριο μήνα, οι φωτιές καλά κρατούν και η εγρήγορση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζει να είναι πάντα σε καλό επίπεδο.

Ενδεικτικό παράδειγμα μιας τέτοιας κατάστασης η χθεσινή φωτιά που σημειώθηκε στην περιοχή Ματζάκουρα και συγκεκριμένα σε κατοικία, που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά δυο πολιτών στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

Η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 6 στην κατοικία κινητοποίησε ισχυρή δύναμη πυροσβεστών, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για να κατασβέσουν το μέτωπο πριν αυτό γίνει επικίνδυνο. Από τη φωτιά υπήρξε ένας ελαφρά τραυματίας με έγκαυμα στο πόδι του που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό ΙΧ, ενώ και η σύζυγός του με όχημα και αυτή πήγε στο νοσοκομείο  προληπτικά λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε στην προσπάθεια να ανάψει το τζάκι και επεκτάθηκε και σε άλλα σημεία γύρω από αυτό. Ωστόσο, τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται και από το Ανακριτικό Τμήμα της υπηρεσίας, που βρέθηκε στο σημείο και εξέτασε το χώρο.

Αποτέλεσμα της πυρκαγιάς ήταν οι ζημιές στην επίπλωση του σπιτιού, ενώ η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και σε αυτή την περίπτωση αποδείχθηκε σωτήρια μην επιτρέποντας την επέκταση του μετώπου και στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού.