Προγνωστικά

«Αγκαλιάζει» τον τίτλο!

Ακούστε το άρθρο

Χαιρετώ! Δεν επιβεβαιώθηκε το μονό αποδεκτό ποντάρισμα της χθεσινής στήλης, καθώς Οστάνδη και Σιντ Τρούιντεν έμειναν στο 1-1. Το combo g/g & over 2.5 θα μπορούσε να επαληθευτεί αν ο Σιλά σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 28’ για το 0-1. Μείον 15 μονάδες στην κάβα, αλλά συνεχίζουμε!

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στο Βέλγιο σήμερα, Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ αντιμετωπίζουν τις Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης με στόχο τον τίτλο. Η Γκενκ είναι σε θέση ισχύος με +3 και πάει στις Βρυξέλες ούσα κατά γενική ομολογία η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας φέτος. Το συγκρότημα του Κλεμάν, μετρά τρία σερί «διπλά» στις Βρυξέλες. Επίσης, έχει ήδη επικρατήσει τρεις φορές σε ισάριθμα ματς της Άντερλεχτ στη σεζόν, με μηδέν παθητικό. Η Άντερλεχτ μπορεί να έδειξε σημάδια βελτίωσης σε δύο αναμετρήσεις τελευταία με τον Μπελοσίν και έχει το κίνητρο να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση, ωστόσο δεν είναι ικανή να κοντράρει την πραγματικά καλή Γκενκ. Το «διπλό» σε αποδόσεις άνω του 2.00, έχει αξία πονταρίσματος.

Στη Λιέγη, ο Πρεντ’όμ υποδέχεται την πρώην ομάδα του Κλαμπ Μπριζ και θα προσπαθήσει να της εκμηδενίσει τις ελπίδες για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Δεν είναι στην ιδανική φόρμα η ομάδα του για να το κάνει, όμως σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, μετρούν περισσότερο το πάθος, η θέληση και η μέρα που θα βρεθούν τα αστέρια του κάθε ρόστερ. Αναμένεται σίγουρα να προβάλει αντίσταση πετυχαίνοντας γκολ. Έχει ως στόχο την τρίτη θέση που βγάζει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα, όμως θεωρείται δύσκολο. Ο Λέκο από την άλλη περιμένει η ομάδα του να κάνει το καθήκον της και να πάρει δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς, όμως ξέρει ότι το «θαύμα» απέχει πολύ. Δύσκολα θα μείνει στο μηδέν στη Λιέγη. Με βάση το αμφίσκορο, επιλέγουμε το combo g/g & over 2.5.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το στοίχημα και μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες στο bet-hoven.net

Όλη η επικαιρότητα