Ελλάδα

Αγνοείται η τύχη του σκύλου που κακοποίησαν φαντάροι στην Κόνιτσα

Ακούστε το άρθρο

Άγνωστο παραμένει εάν ζει ο σκύλος που κακοποίησαν φαντάροι σε μονάδα στην Κόνιτσα. Εκπρόσωποι φιλοζωϊκής ενημέρωσαν ότι δεν είναι αυτός που είδαν στο Πληκάτι.

Τη Δευτέρα υπήρξαν κάποιες πληροφορίες πως το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και κυκλοφορεί στην Κόνιτσα όπως και πριν.

Ειδικότερα τη Δευτέρα ανακοινώθηκε από το Συλλόγο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων ότι το σκυλί το φροντίζει προς το παρόν ένας ηλικιωμένος σε κοντινό χωριό.

Όμως, η πρόεδρος του φιλοζωικού της πόλης Σούλα Κοτσάφτη, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως έπειτα από έρευνα του φορέα στην πόλη, ο σκύλος δεν εντοπίστηκε. Εξήγησε παραπάνω πως πράγματι εντοπίστηκε στην πόλη ένα αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο όμως όπως όλα δείχνουν δεν είναι το ζώο του βίντεο.

Επίσης, έγινε γνωστό, ότι ο συγκεκριμένος σκύλος που ακούει στο όνομα Μούργα δεν είναι ούτε εκείνος που ειπώθηκε ότι ζει στο χωριό Πληγάτι, πολύ φοβισμένος, και τον φροντίζει κάτοικος της περιοχής.

Η «Προστασία Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων» σε ανάρτησή της ανέφερε πως η Μούργα είναι τριών ετών και χάθηκε στην περιοχή Χιονάδες, τον Αύγουστο.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα