Lifestyle Μουσική

Αγνοείται ο 14χρονος γιος της Σινέντ Ο’ Κόνορ – Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Ακούστε το άρθρο

Εκκληση για τον εντοπισμό του γιου της, απηύθυνε μέσω Twitter, η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο’Κόνορ, ισχυριζόμενη πως λείπει από την Παρασκευή.

Η 52χρονη ερμηνεύτρια του «Nothing Compares 2 U», που πρόσφατα ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε το όνομά της σε Σουχάντα Νταβίτ, κατέφυγε στα sodial media για να ζητήσει βοήθεια για τον εντοπισμό του γιου της Σέιν Ο’ Κόνορ, που εθεάθη τελευταία φορά στην πόλη Γουίκλοου, νότια του Δουβλίνου.

«Ο 14χρονος γιος μου χάνεται συχνά και τώρα αγνοείται τις τελευταίες δύο ημέρες. Αν είστε γονιός που έχει μείνει ή μένει στο σπίτι του, καλέστε στην αστυνομία Dundrum Gardai. Το να μην τους τηλεφωνήσετε, σημαίνει πως δεν τον βοηθάτε», έγραψε στο Twitter.

Την έκκλησή της αναμετέδωσαν οι οπαδοί της προσφέροντας επίσης την υποστήριξη και τις προσευχές τους, ανέφερε η Mirror.

Ένας χρήστης έγραψε: «Αλάχ, ο γιος σου είναι καλά και σύντομα θα επιστρέψει. Μην ανησυχείς. Οι προσευχές δουλεύουν καλύτερα και προκαλούν λιγότερες ρυτίδες».

Σε μεταγενέστερο tweet, η Σινέντ έγραψε: «Σέιν Ο’Κόνορ είσαι πολύ μικρός για να είσαι στην σελίδα μου. Είναι μόνο για ενήλικες. Σήκω από το κρεβάτι ή τον καναπέ σου, αγάπη μου. Είναι ώρα για το σχολείο. Σ’ αγαπώ. Όταν θα γίνεις 16 θα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Στο μεταξύ, είμαι εγώ υπεύθυνη».

Σε πιο πρόσφατο tweet της ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι ο γιος της βρέθηκε και είναι καλά.

Η Σινέντ έχει παντρευτεί 4 φορές και έχει συνολικά 4 παιδιά. Τον περασμένο Οκτώβριο, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως άλλαξε το όνομά της σε Σουχάντα Νταβίτ, αφότου ασπάστηκε το Ισλάμ.

Η καλλιτέχνιδα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί. Το 2017 είχε απασχολήσει τα media όταν εξομολογήθηκε ότι πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό σε video που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Πηγή: ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα