Κόσμος

Αγνοούμενη επί εβδομάδες βρέθηκε να συμμετέχει σε reality show

Ακούστε το άρθρο

Την υπόθεση εξαφάνισης μιας 22χρονης ερευνούσαν εδώ και εβδομάδες οι αρχές στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, χωρίς επιτυχία, μέχρι που ένας “αετομάτης” πολίτης τους ενημέρωσε ότι η κοπέλα που έψαχναν πρωταγωνιστεί σε δημοφιλές show της αμερικάνικης τηλεόρασης.

Η εξαφάνιση της Ρεμπέκα Μαρτίνεζ δηλώθηκε στις 18 Νοεμβρίου από την μητέρα της, η οποία είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε νέα από την κόρη της από τότε που ήρθε στην πόλη για να εργαστεί σε μια φάρμα μαριχουάνας, έξι μέρες νωρίτερα. Μια τοπική εφημερίδα συμπεριέλαβε την νεαρή σε μια λίστα με τα 35 άτομα που αγνοούνται στην κομητεία, ζητώντας από τους αναγνώστες να ενημερώσουν αν γνωρίζουν κάτι γι’ αυτά.

Ένας παρατηρητικός αναγνώστης αναγνώρισε την 22χρονη στο πρόσωπο συμμετέχουσας στο reality show The Bachelor. Μετά την λύση του “μυστηρίου”, η Μαρτίνεζ απάντησε μέσω twitter για την “εξαφάνισή” της. “Μαμά, πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις στο The Bachelor;”, έγραψε, σημειώνοντας με δόση χιούμορ ότι “το πιο τρομακτικό με όλη αυτή την ιστορία ότι οι προσπάθειές μου να ‘εξαφανίσω’ την χειρότερη φωτογραφία άδειας οδήγησης όλων των εποχών, απέτυχαν”.

Τα γυρίσματα του show άρχισαν τον Σεπτέμβριο και πιθανόν συνεχίστηκαν μέχρι τον Δεκέμβριο, κάτι που σημαίνει ότι η Μαρτίνεζ ήταν στη διαδικασία της μαγνητοσκόπησης όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Παρ’ όλα αυτά, ήταν ενεργή στα social media, κάνοντας σχεδόν 30 αναρτήσεις στο instagram από την “εξαφάνισή” της, συμπεριλαμβανομένου ενός post στις 22 Νοεμβρίου, μόλις τέσσερις μέρες μετά την δήλωση εξαφάνισης.

Να σημειωθεί ότι η νεαρή, η οποία εμφανίζεται ως “νταντά” στην ιστοσελίδα του show, είναι δημοφιλής παίκτρια και η μικρότερη ηλικιακά που παίρνει μέρος στη φετινή version.

Πηγή: news247

Όλη η επικαιρότητα