Ηλεία

Αγνώριστες οι πλατείες στη Βουπρασία (PHOTOS)

Με σύνθημα «Χρώματα, πράσινο και καθαριότητα»  ο δήμος  Ανδραβίδας Κυλλήνης ανέλαβε  δράση σε πολλές πλατείες του Δήμου, οι οποίες τελικά αποδίδονται στους δημότες …αγνώριστες.

Οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν με οκτάμηνες συμβάσεις και στον τομέα καθαριότητας, έπιασαν αμέσως δουλειά στις πλατείες. Βάψιμο, καθαρισμός και καλλωπισμός με λουλούδια και οι πλατείες γίνονται πραγματικά αγνώριστες. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να χαρούν τις πλατείες τους.  Να σημειωθεί ότι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Μανωλάδα, δεν είχε γίνει παρέμβαση εδώ και τριάντα χρόνια!

Οι αναπλάσεις  συνεχίζονται

Ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ δήλωσε: «Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει ανάπλαση πλατειών του δήμου με την βοήθεια εργαζομένων με οκτάμηνες συμβάσεις. Όλες οι πλατείες του δήμου καθαρίζονται, βάφονται και παραδίδονται και πάλι στους δημότες. Στη Νέα και Παλαιά Μανωλάδα, στη Βάρδα, στο Ψάρι και στη Μυρσίνη έχει ολοκληρωθεί αυτή η παρέμβαση και συνεχίζουμε».

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος κ Τάσος Μυλωνόπουλος δήλωσε: «Κάνουμε αναπλάσεις όλων των πλατειών του δήμου με τους εργαζόμενους που προσλάβαμε με οκτάμηνα. Ξεκινήσαμε από την Μυρσίνη, πήγαμε Δάφνη, Ψάρι, Βάρδα, Νέα Μανωλάδα, Π. Μανωλάδα, στην συνέχεια πάμε Κυλλήνη και την Δευτέρα στην Μέλισσα. Σε είκοσι μέρες όλες οι πλατείες θα είναι βαμμένη και καθαρισμένη. Μέρα τη μέρα αλλάζουν όψεις όλα τα χωριά.»

«Γίνεται έργο»

Ο δημοτικός σύμβουλος Σταυρόπουλος Σάκης δήλωσε: ” Ο Δήμος το τελευταίο διάστημα έχει  επιδείξει σημαντικό έργο στη Νεα Μανωλαδα. Καθαριστήκαν οι δρόμοι, καθαριστήκαν τα οικόπεδα, ασβεστώθηκαν τα πεζοδρόμια και βαφτηκαν οι πλατείες μας. Ακόμα έγιναν μικροεπισκευές και φτιάχτηκαν ρείθρα. Πρέπει να  συνεχίσουμε  έτσι και στο μέλλον για να έχουμε το χωριό μας καθαρό”.

Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Μανωλάδας κ. Ζωή Δημητροπούλου Σοφιανοπούλου δήλωσε: «Αέρας ανανέωσης ήρθε και στο χωριό μας με τον καθαρισμό των πλατειών Αγίων Πέτρου και Παύλου και  Αγίου Γεωργίου. Ευχαριστούμε τον δήμο που έδωσε προτεραιότητα γιατί την ερχόμενη εβδομάδα εορτάζει η εκκλησία των Αγ. Πέτρου και Παύλου. Τελικά με τα οκτάμηνα γίνεται δουλειά»

Ο κ. Χατζηχαραλάμπους Αναστάσιος κάτοικος Νέας Μανωλάδας και ιδιοκτήτης περιπτέρου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, δήλωσε: «Εδώ και τριάντα χρόνια δεν είχε γίνει παρέμβαση σε αυτή την πλατεία. Επιτέλους έγινε κάτι ωραίο.Είναι άξιοι αυτοί που το σκεφτήκανε και το υλοποιήσανε. Οι κάτοικοι έχουν επιτέλους καθαρές πλατείες»

Η πλατεία Ελευθερίας στη Βάρδα
Η πλατεία Αγ. Γεωργίου στη Ν. Μανωλάδα
Η πλατεία των Αγ. Πέτρου και Παύλου στη Ν. Μανωλάδα

Όλη η επικαιρότητα