Media

Οι άγνωστες πτυχές της διαπραγμάτευσης στην εκπομπή Leaders (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή Leaders (Star Web tv) της Δευτέρας, 27/2/2017, ο Πάνος Τσακλόγλου, καθηγητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της διαπραγμάτευσης του 2014 και εκτιμά πως η αξιολόγηση δε θα κλείσει με τον τρόπο που επιθυμεί η Κυβέρνηση.

Ο Θεόδωρος Φορτσάκης, τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και βουλευτής επικρατείας Ν.Δ., προβαίνει σε ακτινογραφία της κατάστασης των πανεπιστημίων και εκφράζει την απορία του για το μπλοκάρισμα, από την Κυβέρνηση, της λειτουργίας μη κρατικών ιδρυμάτων.

Η Δέσποινα Σανούδου, PhD FACMG, Επίκουρη Καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, εξηγεί τις δυσκολίες που συναντάει μια ερευνήτρια στην Ελλάδα.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

Όλη η επικαιρότητα