Ηλεία

Άγνωστος δηλητηρίασε σκύλους στην Αρχαία Ολυμπία

Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον άνθρωπο που θανάτωσε με φόλα 5 σκυλιά  την Κυριακή στην  Αρχαία Ολυμπία.

Άγνωστοι έριξαν φόλες με επικίνδυνο δηλητήριο, μέσα σε κατοικημένη περιοχή και σκότωσαν με αυτόν τον τρόπο, τα 5 σκυλιά.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να σωθούν, τα σκυλιά βρήκαν φρικτό θάνατο από το ισχυρό δηλητήριο

Οι αγανακτισμένοι  κάτοικοι της περιοχής θέλησαν να καταγγείλουν το γεγονός, επικοινωνώντας με την εφημερίδα μας,  με σκοπό την τιμωρία των ενόχων. Και αυτό γιατί, όπως λένε, το περιστατικό αυτό δεν αποτελεί το μοναδικό. Κατά καιρούς έχουν ξανασυμβεί αντίστοιχα από «απολίτιστους πολίτες» μιας κατά τ’ άλλα πολιτισμένης περιοχής, όπως λένε, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίησή τους και φυσικά στην κινητοποίηση των αρμοδίων, ούτως ώστε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί.

Ενέργειες για κυνοκομείο την Δημοτική Αρχή

Τον αποτροπιασμό του για το γεγονός αυτό εξέφρασε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Βασίλης Αρβανίτης επισημαίνοντας ότι αντίστοιχες ενέργειες δεν αρμόζουν σε πολιτισμένες κοινωνίες.

Μάλιστα ο κ Αρβανίτης τόνισε ότι από την Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη για την δημιουργία ειδικού χώρου φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων της πόλης της Ολυμπίας, ενώ όπως επισήμανε  έχει ήδη κατατεθεί πρόταση-μελέτη για την δημιουργία κυνοκομείου που θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά το πρόβλημα.

Όλη η επικαιρότητα