Πολιτική

Αγωγή κατά Καμμένου προαναγγέλλει ο Θεοδωράκης

Ακούστε το άρθρο

Την κατάθεση αγωγής κατά του Πάνου Καμμένου προανήγγειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας στα χθεσινά σχόλια του επικεφαλής των ΑΝΕΛ στο Twitter κατά τη διάρκεια του debate μεταξύ των υποψηφίων για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Και συνεχίζει: «Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

«Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα. Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και άκουσον-άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης» καταλήγει.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα