Categories: Αθλητισμός

Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αμαλιάδα

Share

Το προσεχές Σαββατοκύριακο έχουμε την έναρξη των πρωταθλημάτων για την επιτραπέζια αντισφαίριση (πιγκ πογκ) της Δυτικής Ελλάδας σε Β Εθνική και Τοπική κατηγορία.

Για τη 1η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Β Εθνικής, η οποία θα περιλαμβάνει 3 παιχνίδια, ο ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας θα αντιμετωπίσει τη Κυριακή 13/11/2022 στο κλειστό της Αλεξιώτισσας στη Πάτρα την ομάδα του ΑΣΕΑ Κεφαλλονιάς – Ιθάκης και δύο ομάδες της Πάτρας, Διογένη & Παγώνα.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας θα διεξαχθεί το Σαββάτο 12/11/2022 η 1η διπλή αγωνιστική για το Τοπικό πρωτάθλημα με τη συμμετοχή από το Νομό μας των ομάδων Κοροίβου Αμαλιάδας & ΑΕ Λεχαινών, καθώς και των Α.Ο. Φαέθων, ΑΣΕΑ Άνοδος και ΑΕΣ Ίκαρος Καστριτσίου της Πάτρας.

Το πρώτο αγωνιστικό ωράριο θα είναι στις 10.30 πμ και το δεύτερο στις 13.30 μμ, ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται σε δύο τραπέζια ταυτόχρονα. Είναι η πρώτη φορά που διεξάγονται αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο κλειστό της Αμαλιάδας ( στο παρελθόν έχουν διεξαχθεί παιχνίδια σε γυμναστήρια ή αίθουσες κυρίως σχολείων ), θα γίνει και η 4η αγωνιστική της Β Εθνικής στις 23/1/2023 με 10 ομάδες από όλη τη Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα, ενώ στο Αέθλειο κλειστό των Λεχαινών θα γίνει το Τοπικό το Σαββάτο 10/12/2022 και ίσως μία ακόμη αγωνιστική.

Οι ομάδες της Ηλείας καλούν τον κόσμο να έλθει το Σαββάτο 12/11/2022 στο κλειστό για να ενισχύσει τη προσπάθεια των ομάδων, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα Ολυμπιακό άθλημα, που έχει χαρίσει σημαντικές επιτυχίες στη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.