Ελλάδα

Aγωνία για την εξαφάνιση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά – Επιχείρηση για τον εντοπισμό της! (νεότερο)

krassa.jpg
Ακούστε το άρθρο

Νεότερη ενημέρωση 13:00

Στην περιοχή Ελευθερές Καβάλας εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 26 Μαΐου με αποτέλεσμα να εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.
 
Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται, μάλιστα, σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.
 
Οι έρευνες επικεντρώνονται σε δασική περιοχή του Παγγαίου καθώς εκεί εντοπίστηκαν από την αστυνομία τα πιο πρόσφατα ίχνη της μικρής Χριστίνας.
 
Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, Αβράαμ Κοσκερίδη, που μίλησε στο enet.gr, τα ίχνη της 13χρονης εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Ελευθερές, όπου έφτασε ταξιδεύοντας μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο. 
 
Στόχος τής, σύμφωνα με τον κ. Κοσκερίδη, ήταν να συναντήσει έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής και δέκα χρόνια μεγαλύτερό της, τον οποίο είχε γνωρίσει ένα χρόνο πριν, στην Αθήνα. 
 
Ο εντοπισμός του στίγματος της Χρίστινας έγινε μέσω ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της κοπέλας και ενημερώθηκε αμέσως η οικογένειά της.
 
«Αν παραμένουν στην περιοχή, μέσα στο δάσος, πιστεύουμε πως θα τους βρούμε σήμερα. Εκτός αν έχουν βγει στο δημόσιο δρόμο κι έχουν φύγει γι’ αλλού», εκτίμησε ο κ. Κοσκερίδης.

Την περασμένη Κυριακή, στις 26 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, εξαφανίστηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά από το σπίτι της στα Σπάτα Αττικής.

Η Χριστίνα έχει καστανά σγουρά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 44 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν σορτς, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε πράσινη τσάντα.

Οπως αναφέρει στην έκκληση που απηύθυνε το Χαμόγελο του Παιδιού ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης, η οποία βρίσκεται ήδη τρεις ημέρες μακριά από την οικογένειά της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Όλη η επικαιρότητα