Αθλητισμός Κόσμος

Αγωνία στον Αγιαξ: Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα ο Νουρί

Ακούστε το άρθρο

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι άνθρωποι του Αγιαξ, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου, οι Ολλανδοί έδιναν φιλικό ματς με τη γερμανική Βέρντερ Βρέμης και λίγο πριν το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα, ο νεαρός διεθνής, Αμπντελχάκ Νουρί, κατέρρευσε στο χορτάρι.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους γιατρούς των δύο ομάδων να έχουν πέσει πάνω στον 20άχρονο και να προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

Το φιλικό διεξάγεται σε προπονητικό κέντρο της Αυστρίας και σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έχει φτάσει ελικόπτερο για να μεταφέρει τον άτυχο ποδοσφαιριστή στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βάτενς, όταν ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε δεχτεί ένα ακούσιο χτύπημα από αντίπαλο με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του και να χάσεις τις αισθήσεις του. Ευτυχώς, σε εκείνη την περίπτωση όλα πήγαν καλά… με την ευχή να υπάρξει αίσιο τέλος και στην περιπέτεια του Ολλανδού.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, ο Αγιαξ μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media, ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής έχει τις αισθήσεις του και πως οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιακή αρρυθμία.

Όλη η επικαιρότητα