Χωρίς κατηγορία

Αγορά Πύργου: Οι εκπτώσεις έφεραν… χαμόγελα!

16881_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Ικανοποιητική είναι η αγοραστική κίνηση στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα της αγοράς του Πύργου, που υποδέχονται το δεύτερο δεκαήμερο των εκπτώσεων με περισσότερα χαμόγελα, από την προηγούμενη άσχημη περίοδο.

Όπως επισημαίνουν επαγγελματίες στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» μπορεί η κίνηση της αγοράς για το διάστημα του πρώτου δεκαημέρου των εκπτώσεων να μην ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο αυτή χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική, καθώς υπήρξαν καταναλωτές που έκαναν τις αγορές τους και προτίμησαν τα φτηνά προϊόντα, που υπάρχουν στα καταστήματα. Μάλιστα, αρκετοί επαγγελματίες του Πύργου, δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους πως μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο της εκπτωτικής περιόδου, που ήδη τα καταστήματα διανύουν, οι τιμές θα πέσουν ακόμα πιο χαμηλά και έτσι η αγοραστική κίνηση θα αυξηθεί πιο πολύ.

«Η κίνηση ήταν ικανοποιητική κατά το πρώτο δεκαήμερο των εκπτώσεων ενώ στο δεύτερο δεκαήμερο οι τιμές θα φτάσουν στα νέα προϊόντα ακόμα και στη μισή τιμή οπότε θεωρούμε πως η αγορά θα κινηθεί», ανέφεραν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» επαγγελματίες του Πύργου.

Να σημειωθεί πως η έλλειψη ρευστότητας που υπάρχει στα περισσότερα νοικοκυριά, δεν επιτρέπει τις αγορές που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, όμως σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές τιμές των νέων προϊόντων της αγοράς, η αγοραστική κίνηση φαίνεται να «ισορροπεί» την υπάρχουσα κατάσταση.

Όλη η επικαιρότητα