Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον του Ακύλα

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και ο Ακύλας βρίσκεται στα σχοινιά στρυμωγμένος από τα πολλά μέτωπα που έχει ανοιχτά εναντίον του.
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 στα επόμενα επεισόδια με την αντίστροφη μέτρηση για το «τέλος» του Ακύλα να έχει αρχίσει.

Τα νέα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτουν πως θα έρθει αυτό σιγά σιγά.

Τα μέτωπα που έχει ανοιχτά ο Ακύλας είναι πλέον παραπάνω από αυτά που μπορεί να διαχειριστεί. Οι εχθροί του όλο και μεγαλώνουν την ώρα που οι σύμμαχοί του λιγοστεύουν. Η καταστροφή του Ακύλα μοιάζει αναπόφευκτη.

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει στο Sportime, Μελέτης και Δούκας σχεδιάζουν να τελειώσουν τον Ακύλα! Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι εχθροί του. Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος να βγάλει στη δημοσιότητα της παρανομίες του. Θα καταφέρει μάλιστα να στριμώξει τον Μεγαρίτη ζητώντας τον οικονομικό έλεγχο στις δουλειές που έχει αναλάβει.

Ο Ακύλας ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο, δεν θα αφήσει να μπει κάποιος τόσο εύκολα εμπόδιο στα σχέδιά του με τον Ξανθό να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ακύλας και Ζάχος οδηγούνται έτσι σε έναν επικίνδυνο πόλεμο!

Πηγή:Sportime

Όλη η επικαιρότητα