Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Γιατί ο «Λάμπρος» θέλησε να ξεφύγει από την «Ελένη»

Ακούστε το άρθρο

Με την εμφάνιση του «Λάμπρου» στις «Άγριες Μέλισσες», ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δεχόταν μηνύματα στα οποία τον ρωτούσαν «γιατί άφησε την Ελένη».

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο για τον «Λάμπρο» είναι θετικά. Στην αρχή ήταν κατά ριπάς, λέγανε «γιατί άφησες την Ελένη»… Αλλά εντάξει, δικαιολογούνται όλοι οι ρόλοι.

Κάποια στιγμή θα μαθευτεί το μυστικό που κρύβει η οικογένειά μας. Κανένας χαρακτήρας δεν είναι απόλυτα κακός ή απόλυτα καλός. Όλοι έχουν τις πτυχές τους και ο «Λάμπρος» είναι ένας τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που έδωσε έναν αγώνα για να ξεφύγει από αυτή την μικρή κοινωνία, να ξεφύγει από την Ελένη -γιατί δεν έπρεπε να είναι μαζί της τελικά, υπήρχε ένας λόγος, δεν έφυγε έτσι».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος και η Μαρία Κίτσου, επιθυμούν ο Λάμπρος και η Ελένη στο τέλος να είναι μαζί. «Κι εμείς οι δύο το θέλουμε περισσότερο από όλους τους άλλους. Ακόμα και στα γυρίσματα. Είμαστε φίλοι. Στο κάστινγκ γνωριστήκαμε, αλλά έχουμε αναπτύξει μια πολύ ωραία σχέση».

via 

Όλη η επικαιρότητα