Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Ο «Γιάννος» έρχεται σε περισσότερα επεισόδια

Ακούστε το άρθρο

Η εκπληκτική απόδοση του ρόλου του στις Άγριες Μέλισσες έκανε το τηλεοπτικό κοινό να παραληρεί. Ο «Γιάννος», δηλαδή ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, επιστρέφει στις οθόνες μας με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν που φαντάζεστε. Ο ίδιος αποκαλύπτει στο περιοδικό 7 Μέρες TV και την Εύη Βαλή…

Ξεκίνησες με έναν απαιτητικό ρόλο.

Ναι, για αυτό και ταλαιπωρήθηκα αρκετά στα κάστινγκ. Δεν είναι ένας ρόλος που μου δόθηκε από την αρχή. Είναι ένας ρόλος πολύ δύσκολος και δεν θέλει την υπερβολή. Όσο πιο απλά αποδοθεί και με φυσικό τρόπο τόσο πιο επιτυχημένο θα είναι και το αποτέλεσμα.

Με τον φόνο του Γιάννου δημιουργήθηκε ένας πανικός στα social media.

Είναι τρομακτικό αυτό, το συνειδητοποιώ καθώς περνούν οι μέρες. Θεωρώ ότι όλοι εμείς είμαστε εν δυνάμει ένας Γιάννος και όλοι στη ζωή μας κάποια στιγμή έχουμε φερθεί άσχημα, έχοντας απέναντί μας έναν Γιάννο.

Θα επιστρέψει σε φλασμπάκ.

Νομίζω ότι με τον χαμό που γίνεται, ο Γιάννος θα εμφανιστεί με μεγαλύτερη συχνότητα από ό,τι λέγαμε αρχικά. Σίγουρα ξέρω ότι ο Γιάννος θα εμφανιστεί στο 14ο επεισόδιο σε μια πάρα πολύ συγκινητική σκηνή, όπου όπως λέει και η σεναριογράφος θα κλάψει όλη η Ελλάδα! Μετά νομίζω ότι πρέπει να εμφανίζομαι κάπου στο 20ο.

Ποιοι εμπλέκονται σε αυτήν τη σκηνή;

Εμπλέκει σχεδόν όλο το Διαφάνι, γιατί αφορά κάτι γενικό για τον Γιάννο.

via

Όλη η επικαιρότητα