Πολιτισμός

Άγριες Mέλισσες: Ποιος είναι ο γοητευτικός και βραβευμένος Ανδρέας Κωνσταντίνου

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήρθαν χθες στον Ant1 για να μας συνεπάρουν και να μας γοητεύσουν. Υπέροχη φωτογραφία, συγκλονιστικές ερμηνείες, πλοκή που συναρπάζει. Τα σκηνικά εποχής μοναδικά. Ανάμεσα στους ηθοποιούς ξεχωρίσαμε τον γοητευτικό και βραβευμένο ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου. Το καλό είναι ότι είχαμε τη δυνατότητα να τον δούμε σε αυτή την ιδιαίτερη και αξιόλογη τηλεοπτική σειρά. Το κακό είναι ότι δυστυχώς παίζει μόνο σε σχεδόν ένα  επεισόδιο αφού πεθαίνει… Bέβαια θα υπέρξουν αρκετά flashback στη σειρά όπου και θα ξαναδούμε τον ηθοποιό…

Ο Ανδρέας υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες τον Σέργιο που ο πατέρας τους θέλει να τον παντρέψει  με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, την Ελένη (Μαρία Κίτσκου) με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα…

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπικεν της Γερμανίας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πήρε πτυχίο κοινωνικού λειτουργού ενώ σπούδασε στην ανωτέρα σχολή του Εθνικού θεάτρου. Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες, 14 στο σύνολο. Ανάμεσα σε αυτές η «Μικρά Αγγλία», Το Ουζερί Τσιτσάνης», «Ο θάνατος που ονειρεύτηκα» …. Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεία του στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα» Για τον ρόλο του αυτό πήρε το πρώτο βραβείο από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου! Σεμνός ταλαντούχος και αρρενωπός μοιάζει σαν πρωταγωνιστής του Χόλυγουντ σε ασπρόμαυρες ταινίες.

Με τον Παντελή Βούλγαρη από τα γυρίσματα της ταινίας «Το τελευταίο σημείωμα»

Από χθες στο twitter οι θαυμαστές του Ανδρέα δεν σταμάτησαν να γράφουν και να σχολιάζουν για τον αξιόλογο ηθοποιό με ένα από τα πιο πετυχημένα tweets αυτό.

Πριν λίγους μήνες είχε πει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Στα 17 μου δεν ήξερα ακριβώς τι θα κάνω. Μου άρεσαν το θέατρο και η μουσική και βαθιά μέσα μου ίσως γνώριζα ότι θα ασχοληθώ με το πρώτο. Δεν ήμουν από τα παιδάκια που κοκκινίζουν».  «Αποφάσισα να κοιτάξω αυτό που έμοιαζε να με “κοιτά” πολύ καιρό».

via

Όλη η επικαιρότητα