Ψυχαγωγία

«Άγριες Μέλισσες»: Πρωταγωνίστρια της σειράς ανακοίνωσε την αποχώρησή της

Ακούστε το άρθρο

Ηθοποιός που υποδύεται έναν από τους βασικούς ρόλους της σειράς ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη υποδύεται την Θεοδοσία στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η Θεοδοσία είναι η σύζυγος του Λάμπρου, ο οποίος αγαπά κρυφά την Ελένη, την οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου. Η Θεοδοσία είναι πεπεισμένη να μην δώσει στον Λάμπρο το διαζύγιο που επιθυμεί για να διεκδικήσει την Ελένη, ενώ πρόσφατα, στα τελευταία επεισόδια σε έναν τσακωμό με την αντίζηλό της, η τελευταία γκρεμοτσακίστηκε. Η Θεοδοσία σαν να μην ήξερε τίποτα, σαν να μην είδα κάτι, απομακρύνθηκε από το σημείο αφήνοντας την Ελένη να τα βγάλει πέρα μόνη της. Η Ελένη βεβαίως επέζησε.

Οι «Άγριες Μέλισσες» του χρόνου θα συνεχιστούν χωρίς τη Θεοδοσία. Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες. Δεν θα είμαι γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί από γραφής, δεν γίνεται, μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε. Από εκεί και πέρα άμα σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό», σημείωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί, αλλά δεν μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα πως έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Όπως καταλαβαίνεις με την αντίζηλο να αποχωρεί η Ελένη βάζει πλώρη για την καρδιά του Λάμπρου. Τα εμπόδια στην ευτυχία τους, σίγουρα θα έρθουν από αλλού, γιατί το Happy End θα αργήσει για την πολύ επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες».

via

Όλη η επικαιρότητα